casti handsfree copiat

•  
    • 476 mesaje
    15 Sep 2007, 22:50
    0 0
    salutare tuturor, deschid acest topic pentru ca am nevoie de niste informatii de la cei care si-au cumparat casti handsfree wireless bluetooth pentru copiat la examene
    ma intereseaza sa stiu care sunt mai bune? mentionez ca nu as vrea sa dau mai mult de 500 ron, sa fie de dimensiuni mici , sa fie eventual culoarea pielii. pentru cei care si-au cumparat astfel de casti: sunt bune de ceva? ati reusit sa copiati fara probleme? insa va rog sa nu incepeti sa ma certati ca mai bine invat, etc. este o materie la care chiar nu ai ce invata, si nici nu are prea mare legatura cu specializarea mea; thanx
  •  
    • 2191 mesaje
    18 Sep 2007, 00:36
    0 0
    decat sa dai 500lei pt niste casti (doar pt o materie) mai bine ti le faci singura..sau pui un baiat sa-ti faca,ei sunt mai priceputi in asa ceva..
    am o colega la facultate care si-a facut singura asa ceva,dintr-un handsfree..stiu doar ca a taiat cauciucul de pe fir,sa fie cat mai subtire,sau ceva de genu`
    partea cea mai urata e ca trebuie sa iti dicteze cineva..(vreo 30min,sa zicem..chiar mai mult)..si trebuie sa dicteze cat mai lent si cat mai clar..
    colega mea..a scris destule tampenii din cauza ca nu a inteles exact ce i s-a dictat..si a fost data afara din examen
    so..take care..
  •  
    • 191 mesaje
    18 Sep 2007, 11:06
    0 0

Invata si iar invata