cd raiter

•  
    • 30 mesaje
    12 Sep 2007, 14:42
    0 0
    buna!
    imi poate spune cineva ce este exact un cd raiter si cam cat ar costa asa ceva.stiu ca e ceva pt copiat muzica, jocuri,etc din calculator pe cd da habar n-am cum arata si nici unde se poate cumpara.
    vreau sa-l fac cadou nepoatei mele dar cum spuneam...habar n-am de unde sa-l iau...ma poate ajuta cineva?
  •  
    • 5304 mesaje
    12 Sep 2007, 14:53
    0 0
    In primul rand, ca sa poti sa gasesti ceea ce cauti, atunci trebuie sa cauti cu numele de CD-writter.
    Este un "device", o componenta a calculatorului care te ajuta (asa cum ii spune si numele) sa inscriptionezi CD-uri, adica sa copiezi pe ele cam tot ce vrei, pentru diferite scopuri(muzica, filme, poze, programe, documente, etc).
    Tasteaza in google "magazine online", intra pe oricare din ele si ai sa gasesti.
    Sau daca nu vrei sa iei de pe net, du-te la orice magazin de calculatoare.
    Eu as sugera sa-i iei un DVD-writter, diferenta de pret nu e asa mare si poate sa faca mai multe cu el.
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Sep 2007, 14:55
    0 0
    cred ca te referi la cd writer!
    nepoata ta are calculator? presupun ca nu are la unitatea centrala a calculatorului cd writer, pt ca acolo trebuie instalat acesta.
    acesta cd writer il poti cumpara de la orice magazin de calculatoare.
    din ce oras esti?

Done nu e cu un singur "t" ?
  •  
    • 5304 mesaje
    12 Sep 2007, 15:03
    0 0
    Ba da, e posibil sa fie cu un singur "T", dar am cautat pe net si cu doi de "T" si merge, compul e mai destept ca mine, si-a dat seama ce caut.

Imi pare rau ca nu mai e Bogdan pe aici, el dadea raspunsurile cele mai "la obiect".
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Sep 2007, 15:06
    0 0
    Done noi suntem ucenicii lui bogdan
    o sa il intreb pe varul meu despre cd writer si iti spun exact lacramioara.
  •  
    • 30 mesaje
    12 Sep 2007, 15:35
    0 0
    multam fetelor.da sunteti rapide.
    nu ma asteptam la un raspuns asa de repede.
    pai tocmai de-aia am intrebat,pt. ca nu stiam nici cum se numeste exact.
    dar m-ar interesa cat costa.eu stau in Germania dar ma gandeam sa il iau direct din Ro.(Timisoara)cand vin.
    multam!pupici!
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Sep 2007, 15:44
    0 0
    am vb cu varul meu si a zis "teac" sau LG sa cauti si cica e cam 50- 60 ron aici in romania, acuma depinde de magazin, dar cica astea 2 firme sunt cele mai bune.
    mi-a zis ca il poti cumpara si din germania ca e bun pt calculatoarele din romania.
  •  
    • 30 mesaje
    12 Sep 2007, 16:17
    0 0
    mersi angel.o sa ma interesez si cat costa pe-aici...acum ca stiu si cum se numeste.
    pupici!
  •  
    • 344 mesaje
    12 Sep 2007, 19:22
    0 0
    un cd-writer nu mai costa de mult 60 ron. acum au aparut chestiile mai interesante si anumte dvd writer..care iti scrie si dvd-uri (cu o capacitate de 4.7 gb fata de 700 mb care intra pe un cd normal), ce-i drept,viteza de scriere e mai mica, mergand cam pana la 8x sau 12x fata de un cd -writer care scrie cu maxim 52x.
    un d-asta costa cam 80 ron si e in continua scadere.
    parerea mea e sa stai departe de depozitul de calculatoare , ca magazin- mi-am luat tepe de la ei si eu un service deplorabil. la ultra pro si best gasesti...dar firmele micute gen amd computers sunt ff bune si ieftine (un hd de 80 gb la ei e cu cateva sute de mii mai ieftin ca la astea mari)
    sper ca ti-am fost de ajutor.
  •  
    • 30 mesaje
    12 Sep 2007, 21:22
    0 0
    mersi mult AMY.esti f.informata in domeniu...o seara frumoasa!
  •  
    • 187 mesaje
    13 Sep 2007, 21:27
    0 0
    au aparut cu viteze mai mari de 12x.
    eu am DVD-RW ASUS.am dat 150RON pe el dar este ft bun.
    indiferent ce ai alege,ai garantie 1 an(cel putin asa stiu).
  •  
    • 187 mesaje
    13 Sep 2007, 21:38
    0 0
    am uitat.cum poti sa spui ca un dvd-rw are viteza mai mica decat un cd-rw?lol
    mai informeaza-te ca induci lumea in eroare pe aici
    un dvd de 4.7GB il scrii in 13 min si un cd de 700MB in 5 min.fa si tu un calcul:care scrie mai repede?
    sau daca il faci la 4x uita-te cati kb/sec scrie
  •  
    • 344 mesaje
    13 Sep 2007, 22:20
    0 0
    fara a intra in polemici...
    ai dreptate...iti ia 5 minute sa scrii 700mb cu 52kb/s. cu tot cu simulare,baut de cafea si bagat in seama aiurea.
    iar dc viteza unui dvd-writer a crescut, inscriptionarea se face tot cu kb pe secunda. sau acum e cu viteza luminii si am ramas eu in urma rau de tot?
  •  
    • 187 mesaje
    13 Sep 2007, 22:33
    0 0
    nu stiu ce cd-rw ai tu,dar la 24x nu ai nevoie de mai mult de 5 min.
    with all the respect si fara a intra in detalii imi mentin parerea:ar trebui sa te mai informezi