cd raiter
-
0 0buna!
imi poate spune cineva ce este exact un cd raiter si cam cat ar costa asa ceva.stiu ca e ceva pt copiat muzica, jocuri,etc din calculator pe cd da habar n-am cum arata si nici unde se poate cumpara.
vreau sa-l fac cadou nepoatei mele dar cum spuneam...habar n-am de unde sa-l iau...ma poate ajuta cineva? -
In primul rand, ca sa poti sa gasesti ceea ce cauti, atunci trebuie sa cauti cu numele de CD-writter.

Este un "device", o componenta a calculatorului care te ajuta (asa cum ii spune si numele) sa inscriptionezi CD-uri, adica sa copiezi pe ele cam tot ce vrei, pentru diferite scopuri(muzica, filme, poze, programe, documente, etc).
Tasteaza in google "magazine online", intra pe oricare din ele si ai sa gasesti.
Sau daca nu vrei sa iei de pe net, du-te la orice magazin de calculatoare.
Eu as sugera sa-i iei un DVD-writter, diferenta de pret nu e asa mare si poate sa faca mai multe cu el.
-
un cd-writer nu mai costa de mult 60 ron. acum au aparut chestiile mai interesante si anumte dvd writer..care iti scrie si dvd-uri (cu o capacitate de 4.7 gb fata de 700 mb care intra pe un cd normal), ce-i drept,viteza de scriere e mai mica, mergand cam pana la 8x sau 12x fata de un cd -writer care scrie cu maxim 52x.
un d-asta costa cam 80 ron si e in continua scadere.
parerea mea e sa stai departe de depozitul de calculatoare , ca magazin- mi-am luat tepe de la ei si eu un service deplorabil. la ultra pro si best gasesti...dar firmele micute gen amd computers sunt ff bune si ieftine (un hd de 80 gb la ei e cu cateva sute de mii mai ieftin ca la astea mari)
sper ca ti-am fost de ajutor.