virusi

•  
    • 75 mesaje
    11 Sep 2007, 21:15
    0 0
    Calculatorul meu imi da tot felul de mesaje ciudate iar la scanarea antivirus a gasit BitDefender-ul virusul Trojan32Looksky, Adware...,Spyware... Problema cea mai mare e ca nu am reusit sa ii fac mare lucru. Merge in continuare aiurea sare de la o pagina la alta, apar din nou mesaje.... Stiti cumva vreo solutie?
  •  
    • 1122 mesaje
    11 Sep 2007, 21:27
    0 0
    cred ca trebuie reinstalat windows-ul.
    virusul trojan e aiurea tare, am avut si eu candva
    mai asteapta si alte pareri, poate gasesti o rezolvare mai simpla!
  •  
    • 396 mesaje
    11 Sep 2007, 22:43
    0 0
    de cand ai problema asta?incearca sa dai un restore la calculator nu te grabi cu reinstalatul.start-all programs-accesories-sistem tools-sistem restore.asta dak nu reuseai sa il gasestii.dai click pe el si apare un calendar de unde selectezi data de cand vrei ca pc-ul tau sa fie dat in urma si se vor sterge ultimele operatiuni efectuate de la data respectiva pana in ziua curenta.dak nici asa nu scapi de problema schimba antivirulu k sincer bitdefender e slab tare.dak nici asa nu reusesti.reinstaleaza windows-ul si schimba totusi si antivirusul
  •  
    • 344 mesaje
    12 Sep 2007, 19:31
    0 0
    un system restore nu te scapa de probleme. te salveaza doar dc ai facut tu ceva aiurea. troienii si virusii raman,asta in cazul in care bit-ul nu ti-i rezolva. ai putea sa incerci un antivirus mai bun, eu am incredere in nod32. dc nu stii, poti pune pe cineva sa-l crack-uiasca si scapi.
    cel mai usor este insa sa formatezi...cu un cd bootabil unde tot ce trebuie sa faci e sa alegi niste chestiute. inainte de a instala windows-ul trebuie sa scoti cablul de net din calculator si sa nu-l pui pana nu ai antivirs-ul bine pus la punct si instalat, la fel si firewall-ul de la windows.
    a..mie mi-a rezolvat multe probleme norton antivirus dar e cam greu de crack-uit.
  •  
    • 75 mesaje
    3 Oct 2007, 19:51
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi! L-am dus la "doctor" pana la urma ca era deja praf. Si am pus un alt antivirus. Acum sper sa nu mai am probleme. A fost gresala mea fiindca am deschis un mail care venise din neant )