harta iasului
-
0 0duminica vreau sa merg cu masina la iasi insa as avea nevoie de o harta ceva cu strazi si numele cladirilor dar de pe net nu am reusit sa descarc nimic.puteti sa ma ajutati?cu google earth nu reusesc sa fac nici un traseu nimic
-
HARTA ROMANIEI AM DECI NU E PROBLEMA CUM SA AJUNG LA IASI MAI GREU E ACOLO SA MA DESCURC>DE EXEMPLU IN PAGINI AURII STIU K LA INCEPUT EXISTA O HARTA PE ZONE CU STRAZI SI TOT CE TREBUIE IN EA.CEL PUTIN ASA ARATA PAGINI AURII DIN BACAU.SI M-AR FI INTERESAT O ASTFEL DE HARTA NU UNA RUTIERA K DE ACEEA AM DEJA
-
scuzici pt faza cu tipatul dar nu m-am uitat pe monitor cand scriam si nu am observat nici tasta caps lock aprinsa.pai eu vin din bacau si as vrea sa merg la catedrala sa vizitez moastele sf paraschiva pe urma sa merg prin mall la iulius si la pizzeria aia de langa iulius dak mai exista.dak ai putea sa scanezi acele pagini din cartea de telefon ar fi super.iti las id meu de mess si dak vrei sa imi trimiti alea acolo raman recunoscatoare.madanely
-
buna, fac tot posibilul sa scanez acele pagini, te adaug si in lista mea de mess (abia am ajuns acasa).
oricum nu e greu traseul pe care vrei sa il parcurgi, sa inteleg ca vii din bacau prin roman, da?
si o sa intri in iasi prin pacurari.
ca sa stiu exact cum sa te ghidez, sa iti spun corect ce trebuie sa faci.