harta iasului

•  
    • 396 mesaje
    11 Sep 2007, 16:46
    0 0
    duminica vreau sa merg cu masina la iasi insa as avea nevoie de o harta ceva cu strazi si numele cladirilor dar de pe net nu am reusit sa descarc nimic.puteti sa ma ajutati?cu google earth nu reusesc sa fac nici un traseu nimic
  •  
    • 5304 mesaje
    11 Sep 2007, 17:59
    0 0
    Cred ca cel mai bine e sa cumperi o harta, e vreo 12 lei.
    Ar trebui sa se gaseasca in librarii sau statii Peco mai mari.
  •  
    • 396 mesaje
    11 Sep 2007, 18:12
    0 0
    HARTA ROMANIEI AM DECI NU E PROBLEMA CUM SA AJUNG LA IASI MAI GREU E ACOLO SA MA DESCURC>DE EXEMPLU IN PAGINI AURII STIU K LA INCEPUT EXISTA O HARTA PE ZONE CU STRAZI SI TOT CE TREBUIE IN EA.CEL PUTIN ASA ARATA PAGINI AURII DIN BACAU.SI M-AR FI INTERESAT O ASTFEL DE HARTA NU UNA RUTIERA K DE ACEEA AM DEJA
  •  
    • 5304 mesaje
    11 Sep 2007, 18:40
    0 0
    La fel cum exista harta Romaniei, trebuie sa existe si harta Iasului, cu numele strazilor scrise exact pe strada si , in ordine alfabetica cu indicatii, pe spate.
    Si nu trebuie sa tzipi la mine.
  •  
    • 1122 mesaje
    11 Sep 2007, 19:19
    0 0
    buna, eu sunt din iasi, in paginii aurii exista acea harta (pe mai multe pagini) ale iasului.
    poate reusesc sa vb cu cineva sa scaneze acele pagini si ti le trimit.
    dar ce vrei sa vizitezi in iasi?
    ce traseu?
    te pot ajuta cu mai multe informatii daca vrei, cunosc orasul destul de bine!
  •  
    • 396 mesaje
    11 Sep 2007, 23:01
    0 0
    scuzici pt faza cu tipatul dar nu m-am uitat pe monitor cand scriam si nu am observat nici tasta caps lock aprinsa.pai eu vin din bacau si as vrea sa merg la catedrala sa vizitez moastele sf paraschiva pe urma sa merg prin mall la iulius si la pizzeria aia de langa iulius dak mai exista.dak ai putea sa scanezi acele pagini din cartea de telefon ar fi super.iti las id meu de mess si dak vrei sa imi trimiti alea acolo raman recunoscatoare.madanely
  •  
    • 1122 mesaje
    12 Sep 2007, 13:32
    0 0
    buna, fac tot posibilul sa scanez acele pagini, te adaug si in lista mea de mess (abia am ajuns acasa).
    oricum nu e greu traseul pe care vrei sa il parcurgi, sa inteleg ca vii din bacau prin roman, da?
    si o sa intri in iasi prin pacurari.
    ca sa stiu exact cum sa te ghidez, sa iti spun corect ce trebuie sa faci.