Mp3/4 player VS Ipod
-
0 0am nevoie de ajutorul vostru (din nou
)
sotul meu isi doreste foarte mult un gadget de genul celor enumerate mai sus si nu stiu ce sa aleg intre mp3, mp4 player sau Ipod. buget alocat aprox. 5-600 ron. ziua lui este in octombrie asa ca am putin timp sa studiez piata. ce ma sfatuiti? -
Eu as alege un player. Cele de ultima generatie au si radio si reportofon si memorie mare, iar in banii astia poti lua chiar unul care sa vada poze, filme, etc.
Un ipod o fi el mai elegant si mai renumit, dar mi se pare mai greu de "manevrat", adica e putin mai complicat sa transferi fisiere in si din el.
Avantajul ipod e ca se incarca in timp ce e cuplat la comp, pe cand majoritatea celorlalte playere merg cu acumulatori.
Dar asta e, pe de alta parte, si un dezavantaj, daca esti undeva in excursie si n-ai un comp la indemana ramai cu el descarcat.
Repet, eu prefer un player.
-
Nu stiu cine sunt cei de la nexus dar copie al naibii de bine si ipod-ul si iphone-ul.
Ideea e ca daca iei unul mai "de firma" e mai scump dar ai macar o garantie a numelui.
Dar la fel de adevarat e ca poti lua un "no name" cu care sa nu ai niciun fel de problema. Eu mi-am luat in 2005 din Germania un "no name" si merge si azi, cu toate ca pe vremea aia erau destul de scumpe.
La bugetul de care dispui oferta e extrem de variata, tasteaza in google mp4 player si ai sa vezi cate modele exista.
Eu zic sa-l tragi subtil de limba pe tema asta, doar esti femeie, te pricepi sa faci asta fara sa se prinda.
-
hehe, nu trasul de limba e problema ci faptul ca nu prea se pricepe la gadgeturi...mai mult mie imi plac. el a vazut la cineva un ipod dragut si acum vrea si el. si cum vine ziua de nastere, m-am gandit ca poate fi un cadou dragut (si util pentru amandoi
)
done, am gasit extrem de multe modele, tocmai asta e problema ca nu stiu ce sa aleg. mai caut, am timp!
multumesc pentru sfaturi! -
N-ai de ce.
Si eu caut sa iau unul fetitzei mele, dar pana la urma o sa optez, probabil, pentru un telefon mai fitzos care sa stie sa redea si muzica, si care sa poata suporta un card de memorie destul de maricel.
Oricum, pentru a-ti mai da un exemplu de comparatie poti sa vezi linkurile de mai jos.
Sunt doua playere aproape la fel, unul de la samsung si unul de la san-disk, de 2G. (sterge eventualele spatii care apar la copy-paste).
http://www.neomax.ro/Sony_NW-A_805_B_2GB_2''LCD_Li-Ion_Stamina_MP3_Player-p13185s332.html
http://www.neomax.ro/Sansa_Expres_2GB_Digital_FM_tuner_with_FM_recording_MP3_Player-p12212s332.html -
Nu numai ipod-ul se incarca de la comp si unele mp3 playere. Asa cum s-a mai zis, si eu vad un dezavantaj in asta, as fi preferat sa-l pot incarca si de la priza. Oare o exista vreun cablu care sa aiba jack usb si sa se poate conecta la priza?!
Eu am unul de la Samsung, e la oferta acum la 300 RON, frumusel foc, usor, subtire, design-ul impecabil (sunt fan SAMSUNG
). Ah si are 2G, radio FM si se aude super (efect 3D). Transferul de fisiere este foarte usor.
L.E. Exista pana la urma un incarcator universal care se foloseste impreuna cu acel cablu usb al mp3 player-ului, asa ca am eliminat si acel mic dezavantaj
Arata cam asa:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-accesorii-pda~produs-incarcator-universal-de-retea-pentru-pda-se-foloseste-impreuna-cu~p-164574.html -
sunt happy! am facut comanda acum pe emag.ro, pana la urma am ales asa:
http://www.iriver.eu.com/multifunction_player.html?p_id=758&L=0&view=features
(stergeti spatiul dintre intre h si tml
nu are slot SD insa are 4 GB, trebuie sa fie suficient. de abia astept sa ajunga.
multumesc tuturor pentru ajutor! -
Ma scuzati de intarziere, abia acum am vazut intrebarile

Te felicit pt comanda, e putin altfel decat al meu, dar eu am citit o gramada de review-uri despre iRiver si in general sunt foarte ok. Singurul dezavantaj pe care il are al meu este ca trebuie sa faci upload-ul pe el doar din Media Player, pe care personal nu pot sa-l sufar. In rest are cam de toate, iar 4 Gb este ditai spatiu, are loc de poze, muzici sau filmulete. Eu la un moment dat aveam cam vreo 6 albume pe el si am facut inregistrare cu reportofonul vreo 10 ore, cel putin.
Sa-l stapaniti sanatosi si sper sa va placa
Daca vrei, am un pont pt niste casti beton
-
am primit player-ul! sunt super multumita de el, chiar merita toti banii. calitatea sunetului f buna, ecranul surprinzator de luminos, meniu usor. it's definitely a keeper!
dati-mi va rog niste tips-uri pentru free mp3/videos, niste site-uri de unde sa pot descarca?
distress, spuneai ca nu-ti place ca nu poti face upload decat din media player, la settings/advanced/connection type ai doua moduri: MSC (UMS) si MTP. din MTP intr-adevar nu poti uploada decat din media player, insa daca schimbi pe MSC (UMS) poti folosi softul care vine pe CD-ul de instalare, iriver plus 3. atentie, daca schimbi intre connection type-uri, toate informatiile se sterg, e ca un fel de resetare.