Mp3/4 player VS Ipod

•  
    • 827 mesaje
    11 Sep 2007, 14:14
    0 0
    am nevoie de ajutorul vostru (din nou )
    sotul meu isi doreste foarte mult un gadget de genul celor enumerate mai sus si nu stiu ce sa aleg intre mp3, mp4 player sau Ipod. buget alocat aprox. 5-600 ron. ziua lui este in octombrie asa ca am putin timp sa studiez piata. ce ma sfatuiti?
  •  
    • 5304 mesaje
    11 Sep 2007, 14:45
    0 0
    Eu as alege un player. Cele de ultima generatie au si radio si reportofon si memorie mare, iar in banii astia poti lua chiar unul care sa vada poze, filme, etc.
    Un ipod o fi el mai elegant si mai renumit, dar mi se pare mai greu de "manevrat", adica e putin mai complicat sa transferi fisiere in si din el.
    Avantajul ipod e ca se incarca in timp ce e cuplat la comp, pe cand majoritatea celorlalte playere merg cu acumulatori.
    Dar asta e, pe de alta parte, si un dezavantaj, daca esti undeva in excursie si n-ai un comp la indemana ramai cu el descarcat.
    Repet, eu prefer un player.
  •  
    • 827 mesaje
    11 Sep 2007, 15:02
    0 0
    multumesc mult. ma gandeam si eu la un player pentru ca un Ipod cu 4 GB e in jur de 700 ron.

acum, ce player imi recomanzi? ai auzit cumva de Nexus Nomad A209 Fm 4 GB? arata exact ca un Ipod iar pretul e OK. nu stiu insa cat de bun e...
  •  
    • 5304 mesaje
    11 Sep 2007, 15:30
    0 0
    Nu stiu cine sunt cei de la nexus dar copie al naibii de bine si ipod-ul si iphone-ul.
    Ideea e ca daca iei unul mai "de firma" e mai scump dar ai macar o garantie a numelui.
    Dar la fel de adevarat e ca poti lua un "no name" cu care sa nu ai niciun fel de problema. Eu mi-am luat in 2005 din Germania un "no name" si merge si azi, cu toate ca pe vremea aia erau destul de scumpe.
    La bugetul de care dispui oferta e extrem de variata, tasteaza in google mp4 player si ai sa vezi cate modele exista.
    Eu zic sa-l tragi subtil de limba pe tema asta, doar esti femeie, te pricepi sa faci asta fara sa se prinda.
  •  
    • 827 mesaje
    11 Sep 2007, 15:49
    0 0
    hehe, nu trasul de limba e problema ci faptul ca nu prea se pricepe la gadgeturi...mai mult mie imi plac. el a vazut la cineva un ipod dragut si acum vrea si el. si cum vine ziua de nastere, m-am gandit ca poate fi un cadou dragut (si util pentru amandoi )

done, am gasit extrem de multe modele, tocmai asta e problema ca nu stiu ce sa aleg. mai caut, am timp!

multumesc pentru sfaturi!
  •  
    • 1021 mesaje
    11 Sep 2007, 16:45
    0 0
    Uite alessia, am inteles ca firma asta e foarte ok http://www.emag.ro/mp3_playere/iriver

Eu am un mp3 player de 2 Gb, luat iarna trecuta si e super haios si cu un meniu simplu de utilizat. Si ca preturi mi se par in regula. Al meu seamana cu cel de-al doilea din lista
  •  
    • 1021 mesaje
    11 Sep 2007, 16:47
    0 0
    uite ca am gasit, exact asta il am eu http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=114&idp=5009

E de mare efect, mai ales ca are touch screen
  •  
    • 5304 mesaje
    11 Sep 2007, 16:57
    0 0
    N-ai de ce. Si eu caut sa iau unul fetitzei mele, dar pana la urma o sa optez, probabil, pentru un telefon mai fitzos care sa stie sa redea si muzica, si care sa poata suporta un card de memorie destul de maricel.
    Oricum, pentru a-ti mai da un exemplu de comparatie poti sa vezi linkurile de mai jos.
    Sunt doua playere aproape la fel, unul de la samsung si unul de la san-disk, de 2G. (sterge eventualele spatii care apar la copy-paste).

http://www.neomax.ro/Sony_NW-A_805_B_2GB_2''LCD_Li-Ion_Stamina_MP3_Player-p13185s332.html

http://www.neomax.ro/Sansa_Expres_2GB_Digital_FM_tuner_with_FM_recording_MP3_Player-p12212s332.html
  •  
    • 91 mesaje
    11 Sep 2007, 21:39
    0 0
    Nu numai ipod-ul se incarca de la comp si unele mp3 playere. Asa cum s-a mai zis, si eu vad un dezavantaj in asta, as fi preferat sa-l pot incarca si de la priza. Oare o exista vreun cablu care sa aiba jack usb si sa se poate conecta la priza?!
    Eu am unul de la Samsung, e la oferta acum la 300 RON, frumusel foc, usor, subtire, design-ul impecabil (sunt fan SAMSUNG ). Ah si are 2G, radio FM si se aude super (efect 3D). Transferul de fisiere este foarte usor.

L.E. Exista pana la urma un incarcator universal care se foloseste impreuna cu acel cablu usb al mp3 player-ului, asa ca am eliminat si acel mic dezavantaj
    Arata cam asa:
    http://www.shopmania.ro/magazin~online-accesorii-pda~produs-incarcator-universal-de-retea-pentru-pda-se-foloseste-impreuna-cu~p-164574.html
  •  
    • 827 mesaje
    12 Sep 2007, 09:34
    0 0
    distress, imi place iriver-ul tau. scrie-mi te rog mai multe detalii, ce poti face mai exact cu el? suporta clipuri sau filmuletze? are slot SD? cam cate mp3-uri iti intra pe el? are touch screen? am vazut ca firma e americana dar pe site-ul lor nu spun ca are touch screen.
  •  
    • 827 mesaje
    12 Sep 2007, 11:10
    0 0
    sunt happy! am facut comanda acum pe emag.ro, pana la urma am ales asa:

http://www.iriver.eu.com/multifunction_player.html?p_id=758&L=0&view=features
    (stergeti spatiul dintre intre h si tml

nu are slot SD insa are 4 GB, trebuie sa fie suficient. de abia astept sa ajunga.

multumesc tuturor pentru ajutor!
  •  
    • 5304 mesaje
    12 Sep 2007, 11:34
    0 0
    Bine ca te-ai hotarat.
    Pare o alegere foarte buna, are tot ce-i trebuie si am citit numai lucruri bune despre el.
    Felicitari!
  •  
    • 1021 mesaje
    12 Sep 2007, 15:14
    0 1
    Ma scuzati de intarziere, abia acum am vazut intrebarile
    Te felicit pt comanda, e putin altfel decat al meu, dar eu am citit o gramada de review-uri despre iRiver si in general sunt foarte ok. Singurul dezavantaj pe care il are al meu este ca trebuie sa faci upload-ul pe el doar din Media Player, pe care personal nu pot sa-l sufar. In rest are cam de toate, iar 4 Gb este ditai spatiu, are loc de poze, muzici sau filmulete. Eu la un moment dat aveam cam vreo 6 albume pe el si am facut inregistrare cu reportofonul vreo 10 ore, cel putin.
    Sa-l stapaniti sanatosi si sper sa va placa Daca vrei, am un pont pt niste casti beton
  •  
    • 1021 mesaje
    12 Sep 2007, 15:19
    0 0
    Na, zic de casti, poate mai e interesata si alta lume
    http://www.video-s.ro/casti_streetwear.htm

E vorba de modelul CX 300, al doilea rand de sus in jos.
  •  
    • 200 mesaje
    12 Sep 2007, 23:49
    0 0
    scuze de intarziere...insa eu preferam un ipod.si de altfel asta am ales. bine, un mp4 are mai multe avantaje insa ipodul tot ipod ramane.numai bine si iti doresc sa te bucuri de noua ta achizitie
  •  
    • 827 mesaje
    13 Sep 2007, 09:23
    0 0
    spune-mi te rog ce are un plus un Ipod fata de un mp4, ce inseamna "un ipod tot un ipod ramane"?
  •  
    • 5304 mesaje
    13 Sep 2007, 12:28
    0 0
    Dupa cum se stie, gusturile nu se discuta, daca fetei ii place ipod, atunci e parerea ei proprie si personala, iar avand in vedere nick-ul, nici nu ma mir.
    Pariez ca telefonul favorit e iphone-ul, pe care, by the way, am auzit ca-l aduce Orange si in Romania.
  •  
    • 827 mesaje
    24 Sep 2007, 09:44
    0 0
    am primit player-ul! sunt super multumita de el, chiar merita toti banii. calitatea sunetului f buna, ecranul surprinzator de luminos, meniu usor. it's definitely a keeper!

dati-mi va rog niste tips-uri pentru free mp3/videos, niste site-uri de unde sa pot descarca?

distress, spuneai ca nu-ti place ca nu poti face upload decat din media player, la settings/advanced/connection type ai doua moduri: MSC (UMS) si MTP. din MTP intr-adevar nu poti uploada decat din media player, insa daca schimbi pe MSC (UMS) poti folosi softul care vine pe CD-ul de instalare, iriver plus 3. atentie, daca schimbi intre connection type-uri, toate informatiile se sterg, e ca un fel de resetare.
  •  
    • 5304 mesaje
    24 Sep 2007, 15:09
    0 0
    Cel mai simplu ar fi sa-ti instalezi un DC++, Strong DC, ODC, LimeWire, sau alt program de genul asta, si gasesti aproape tot ce vrei.
    Sau poti cauta cu google "mp3 gratis" sau "freemp3" si iti arata niste site-uri, dar majoritatea sunt cu manele si mai au si virusi.
  •  
    • 827 mesaje
    24 Sep 2007, 15:41
    0 0
    am incercat sa caut free mp3 dar ma innebuneste ca imi deschide concomitent sute de pagini cu tot felul de porcarii, si intr-adevar multe sunt manele sau virusi.

incerc sa downloadez DC++, TNX!