cum sa sparg o parola?

•  
    • 239 mesaje
    4 Sep 2007, 00:38
    0 0
    am senzatia ca viitorul meu sot imi ascunde ceva si vreau sa intru pe adresa lui de mail.ma puteti ajuta?
  •  
    • 682 mesaje
    4 Sep 2007, 08:49
    0 0
    .
  •  
    • 125 mesaje
    4 Sep 2007, 21:57
    0 0
    Nici eu nu ma pricep prea bine, dar stiu ca este un programel, keylogger care odata instalat iti arata tot ce se tasteaza, inclusiv parole.Cand il instalezi iti apare jos in bara iconita, dai click dreapta si dai View long, si astfel poti vedea ce s-a tastat.Dar dupa ce termini sa nu uiti sa selectezi Hide icon.Daca vrei sa afli mai multe poti sa dai un search pe google.
  •  
    • 528 mesaje
    5 Sep 2007, 06:49
    0 0
    Incearca Win-Spy. Instaleazal si apoi la fel ca si la keylogg orice parola tastata ramane in "memoria" programelului si astfel (fra sa stii efectiv parola) te vei putea loga pe contul lui de yahoo (sau a altora si nu numai pe yaho. Eu nu l-am incercat dar prietenu meu l-a incercat si a reusit sa intre atat pe yahoo cat si pe hi5 si altele
    Pupici si eu zic sa cauti pe cineva care se ricepe cat de cat sa te ajute putin
  •  
    • 1166 mesaje
    5 Sep 2007, 13:34
    0 0
    acest keylogger se spune ca e complet invizibil...nu este visil in taskbar, programs files, start up sau oriunde in alt loc...atunci de unde il accesezi?
  •  
    • 1166 mesaje
    5 Sep 2007, 13:58
    0 0
    si mai ales cum poti vedea daca cineva ti l-a instalat in pc?
  •  
    • 443 mesaje
    7 Sep 2007, 23:45
    0 0
    Poate fi gasit printr-un scan(dadea labirint detalii).El de obicei sta ascuns si apare cand formezi combinatia CTRL/SHIFT+ceva,nu mai retin exact.
  •  
    • 1166 mesaje
    8 Sep 2007, 01:27
    0 0
    da..am gasit...Ctrl+Alt+Shift+H
  •  
    • 396 mesaje
    11 Sep 2007, 16:44
    0 0
    intri acolo unde zice k ai uitat id-ul sau parola.selectezi k ai uitat parola te intreaba niste date pe care sigur le stii cum ar fi data nasterii etc si la urma iti da o noua parola cu care deschizi contul respectibv.partea proasta e k o sa isi dea sotul seama atunci cand o sa vrea sa intre si o sa vada k nu mai e buna parola
  •  
    • 813 mesaje
    11 Sep 2007, 20:10
    0 0
    nu e chiar asa...ca nu toti isi declara datele personale reale...eu de ex nu fac asta
  •  
    • 396 mesaje
    11 Sep 2007, 22:48
    0 0
    poate are noroc si omul a trecut datele reale.eu am reusit ieri sa intru intr-un cont de yahoo pt k am intrat la program files respectiv la yahoo profiles sa sterg profilul meu k era virusat k nu mai aveam chef sa reinstalez mess-ul si am dat peste un id care nu imi era cunoscut dar am banuit al cui putea fi asa k in 5 minute am reusit sa intru pe acel cont si sa vad care era treaba pe acolo.mai greu a fost sa aflu cum sterg definitiv un cont de yahoo decat cum sa il sparg dar am reusit in seara asta sa il si sterg