cum sa sparg o parola?
-
0 0am senzatia ca viitorul meu sot imi ascunde ceva si vreau sa intru pe adresa lui de mail.ma puteti ajuta?
-
Nici eu nu ma pricep prea bine, dar stiu ca este un programel, keylogger care odata instalat iti arata tot ce se tasteaza, inclusiv parole.Cand il instalezi iti apare jos in bara iconita, dai click dreapta si dai View long, si astfel poti vedea ce s-a tastat.Dar dupa ce termini sa nu uiti sa selectezi Hide icon.Daca vrei sa afli mai multe poti sa dai un search pe google.
-
Incearca Win-Spy. Instaleazal si apoi la fel ca si la keylogg orice parola tastata ramane in "memoria" programelului si astfel (fra sa stii efectiv parola) te vei putea loga pe contul lui de yahoo (sau a altora si nu numai pe yaho
. Eu nu l-am incercat dar prietenu meu l-a incercat si a reusit sa intre atat pe yahoo cat si pe hi5 si altele
Pupici si eu zic sa cauti pe cineva care se ricepe cat de cat sa te ajute putin
-
intri acolo unde zice k ai uitat id-ul sau parola.selectezi k ai uitat parola te intreaba niste date pe care sigur le stii cum ar fi data nasterii etc si la urma iti da o noua parola cu care deschizi contul respectibv.partea proasta e k o sa isi dea sotul seama atunci cand o sa vrea sa intre si o sa vada k nu mai e buna parola
-
poate are noroc si omul a trecut datele reale.eu am reusit ieri sa intru intr-un cont de yahoo pt k am intrat la program files respectiv la yahoo profiles sa sterg profilul meu k era virusat k nu mai aveam chef sa reinstalez mess-ul si am dat peste un id care nu imi era cunoscut dar am banuit al cui putea fi asa k in 5 minute am reusit sa intru pe acel cont si sa vad care era treaba pe acolo.mai greu a fost sa aflu cum sterg definitiv un cont de yahoo decat cum sa il sparg
dar am reusit in seara asta sa il si sterg