Masina de spalat vase ?

•  
    • 69 mesaje
    8 Ian 2004, 16:09
    0 0
    As vrea sa-mi utilez bucataria cu o masina de spalat vase; am vazut una in actiune in Franta si am auzit de cineva care are si la noi si este foarte multumit de ea. Poate cineva sa-mi spuna daca are, cam cum spala si cit consuma ? Si la ce sa ma uit cind imi aleg modelul ?
    Multumesc, B.
  •  
    • 11 mesaje
    19 Ian 2004, 12:50
    0 0
    trebuie sa-ti pui mai multe intrebari inainte de a cumpara. Daca ai bani si spatiu mare in bucatarie atunci nu te mai gandi de doua ori, dar avand in vedere ca ai intrebat cat consuma inseamna ca si banii s-ar putea sa fie o problema. Nu stiu exact, dar cred ca consuma cam cat o masina automata de spalat haine. Problema ca la mine e pe post de mobilier. Avand in vedere ca nu am copii si gatesc din An in Pasti nici vase nu sunt de spalat sau pentru doua farfurii si doua pahare nu mi se merita sa o pun in functiune. Exista masini care au un volum mai mare sau mai mic, dar daca la tine zilnic sunt maldare de vase de spalat, atunci se merita sa o iei. Dar trebuie sa sti ca si vasele in prealabil, adica inainte de a le pune in masina trebuiesc curatate de resturi. Si te sfatuiesc in primul rand sa te uiti la calitate, firma si garantie, nu la bani.
    In ideea ca-ti vei cumpara iti doresc sa o folosesti sanatoasa!