Problema Samsung E900

•  
    • 220 mesaje
    13 Aug 2007, 00:39
    0 0
    Buna,
    Ieri mi-am cumparat un telefon Samsung E900 si deja am probleme cu el...si anume: oricine ma suna din agenda apare "necunoscut", insa daca ma uit la apeluri pierdute sau receptionate acel apel apare cu numele celui care m-a sunat...(nu stiu daca m-ati inteles).
    Daca cineva se pricepe imi poate spune daca e ceva din setari sau am o problema cu el?
    inca ceva...am inteles ca in 24 de ore de la cumparare mi-l poate schimba la magazinul de la care l-am cumparat, dupa cele 24 de ore intra in vigoare garantia si te plimba pe la service.stie cineva daca asa este?
    Merci mult!
  •  
    • 528 mesaje
    13 Aug 2007, 08:42
    0 0
    Eu zic sa mergi la ei pt ca desi intra in vigoare garantia nu te plimba pe la nici un sevice pursi simplu i iau si il repara iar tu trebuie sa mergi dupa el ....in cateva ore/zile
  •  
    • 813 mesaje
    13 Aug 2007, 14:19
    0 0
    buna!

dap, daca nu au trecut cele 24 de ore de la achizitionare, poti merge la magazin si ti se vor returna banii sau ti se schimba terminalul.

pupici
  •  
    • 162 mesaje
    16 Aug 2007, 10:58
    0 0
    vezi ca undeva la setari, la dispay settings , la show caller information , e posibil sa fie activat OFF.
  •  
    • 220 mesaje
    20 Aug 2007, 23:13
    0 0
    merci muult, asta era!
    are meniu in romana si era "afiseaza informatiile" si m-am gandit ca era ceva legat de identitatea mea...am trecut pe langa.
    Scuze de intarzierea raspunsului....