aparat foto digital
-
0 0ce aparat foto digital imi recomandati? vreau sa faca niste poze clare, de calitate dar sa nu coste prea mult. cam la 5 mil. as vrea... astept sfaturile voastre
-
Gi10giorgia, vezi ca in supermarket-uri au oferte bune. Vezi la Carrefour sau Cora, au aparate exact cum iti trebuie tie (undeva la 4 mil) si ca bonus ti se da memorie ( de obicei 512K - este suficienta, dar daca e mai mare e mai bine).
La banii acestia zoom-ul optic este de 3X (max 4X) si are cam 6 Mpixeli. Nu se poate face mare diferenta intre firme... imi este imposibil sa-ti spun "cumpara marca X" deoarece in domeniul camerelor pt amatori (cum iti trebuie tie) diferentele calitative nu sunt ff mari, cam toate fac acelasi lucru. Alegerea se face de fiecare, in functie de gustul personal si , foarte important, de oferta.
In concluzie iti recomand sa mergi la supermarket-uri si sa iei un aparat aflat la oferta cea mai buna (ultima oara Fuji avea oferta si sunt bune). Iti vor mai trebui acumulatori (e bine sa fie cat mai mari, peste 2200 mAh, 2700 mAh sunt ff buni) si un incarcator pt ei. Daca aparatul functioneaza cu 2 baterii, ia 4 acumulatori si un incarcator normal (prin normal ma refer la timpul de incarcare de cateva ore). Si aici vezi ca sunt oferte cu pachetwe de cate 4 acumulatori si un incarcator.
Daca aparatul functioneaza cu 4 baterii, ia tot 4 acumulatori (evidet
) dar iti recomand un incarcator rapid (15 min).
Hai k ma grabesc sa plec la plaja acum. Daca vrei sa mai stii ceva, mai intreaba.
-
si mie mi-a dat marinarul si evele niste sfaturi in privinta asta .....poti sa cauti in arhiva!
desi la mine in oras sunt cateva din magazinele mari totusi pe net la magazinele de electrocasnice online gasesti preturi mult mai bune!
canon a450 selgros 560 lei iar pe emag il gasesti cu 360 de lei ....un card de memorie il poti gasi si cu 30 de lei
asta e doar un exemplu poti sa cauti la magazinele de electrocasnice din orasul tau!