Alternative messenger
-
0 0Ce alternative pentru messenger cunoasteti, dar sa aiba o interfata f. discreta? Stiu ca au mai fost spuse pe aici, dar nu le mai gasesc.
Am incercat imhaha dar caseta de dialog nu se poate pune peste alte documente ca cea de yahoo mess, ci e "lipita" de pagina lor web, ceea ce cam bate la ochi intr-un birou aglomerat
-
Daca vrei doar sa scrii, atunci "Google Talk" e foarte bun, mai ales ca poti sa chat-uiesti direct din mail. Asta, binenteles, daca ai o adresa de gmail.

Chestia e ca te poti trezi ca-ti rasare in dreapta jos ceea ce-ti scrie celalalt.
Deasemenea, daca ai instalata versiunea beta a noului mail de la Yahoo poti face lucrul asta si de acolo. Adica, nu mai trebuie sa deschizi messengerul, te poti loga la mess direct din mail si poti vorbi de acolo, va arata ca si cum tocmai iti verifici mail-ul.
Ca sa functioneze asta, insa, trebuie sa ai instalat ultimul Flash-Player. -
Si eu am o problema asemanatoare. Nu avem acces la yahoo messenger. Politica firmei. E o firma englezeasca si ne "monitorizeaza" calculatoarele de la distanta. Azi fiind a doua zi de lucru la ei am vrut si eu sa ma conectez pe mess. yeah right.
Nu-mi permite accesul decat la mail din cate am vazut.
Am vreo sansa sa ma pot conecta pe mess? -
pardon anisia, ne scuzi ca nu citim ca pe biblie chiar tot ce se scrie aici.
in fond, am vrut sa ajut. sorry, se pare ca doar am deranjat.
flash player il poti cere la admin sa-l instaleze, daca pe site-urile de care aveti nevoie de obicei ruleaza bucati de flash si aveti nevoie sa le vedeti.
ma scuzati daca iar am scris in plus. -
bravo mara! ce atata strofocare? sunteti la munca sau la netcafe? eeeeeeehh pe toate v-as da afara sa va prind cu messuri si alte b-uri in timpul lucrului folosind resursele companiei in scopuri personale (includ printerul si xerox-ul).
fortelady iar te bagi fara folos! ntz ntz ntz cand o sa te inveti minte, sa pricepi ca you shouldnt give a shit asa in general...?!
ps: yeah long time no see...im awesomely bored lately, u? -
... si in beneficiul propriu si personal, ca suntem niste nenorociti de sefi.
mai, acum serios, daca nu-i voie, nu-i voie. adminii aia de retea nu-s tampiti daca au pus restrictii.
eu am gasit pe cineva mai de mult ca downloada muzica de la munca. asa, ca doar era netu' firmei. si raspunderea firmei [adica a mea] daca se gaseau nenorociri instalate pe calculatoare.