Darren Hayes - Pleeeeeeeeeease!

•  
    • 2794 mesaje
    9 Aug 2007, 17:38
    0 0
    Sper sa nu ma acuzati de spam ca am inceput sa impinzesc forumul cu rugamintea/intrebarea mea! Am mai postat si la divertisment, dar incerc sa-mi cresc sansele.
    Ok, caut un film "behind the scenes" al cintaretului meu preferat, Darren Hayes. Filmul se numeste Too Close For Comfort. Stiu ca in general se pot downloada filme de pe net, dar acesta fiind un fel de reality movie...nu stiu. Asta e intrebarea de fapt: am sanse sa gasesc asa ceva pe net de downloadat? Exclud deocamdata posibilitatea de cumparat pe net, dar as cumpara de la noi daca stie cineva unde se gaseste. Dar totusi....un mare strigat de ajutor pt cine ma poate ajuta cu o ideea, un link, o retea....habar n-am ca nu ma pricep, dar nu mai am somn...a devenit o obsesie!
    Aici il puteti vedea, ma rog, coperta:
    http://www.amazon.com/Too-Close-Comfort-Tour-Film/dp/B000J10KSM/ref=pd_ecc_rvi_1/002-5055448-8088859
    Specific faptul ca ma intereseaza filmul, nu albumul cu muzica.
    Va multumesc din inima pt orice fel de raspuns!
  •  
    • 3297 mesaje
    9 Aug 2007, 19:34
    0 0
    lolita, poti cauta pe site-uri cu torente... cum ar fi www.torrentz.com.

deschizi site-ul, cauti ce vrei si daca gasesti salvezi in pc cu un program pt torente, cum ar fi BitLord, BitComet...
  •  
    • 2794 mesaje
    9 Aug 2007, 20:24
    0 0
    Multumesc mult, baby! Din pacate n-am gasit filmul respectiv, in schimb am gasit intreaga colectie de melodii, ceea ce e extraordinar! Poate poate cineva mai are vreo idee.... Imi doresc enorm de mult sa vad filmul!
  •  
    • 358 mesaje
    10 Aug 2007, 15:04
    0 0
    Incearca pe odc
  •  
    • 2794 mesaje
    10 Aug 2007, 22:25
    0 0
    Voi incerca! Mersi de sugestie!