Pdf in doc? Cum?

•  
    • 358 mesaje
    8 Aug 2007, 21:37
    0 0
    Revin cu o mare dilema.
    Am descarcat o adeverinta de venit de pe un site(altex)si nu merge sa o printez. o deschid cu adobe reader. Cum pot face sa o printez? trebuie transformata in doc.?please help me
  •  
    • 3297 mesaje
    8 Aug 2007, 22:18
    0 0
    nu, nu trebuie transformata in doc... gasesti in file- print...
  •  
    • 358 mesaje
    8 Aug 2007, 22:22
    0 0
    de gasit am gasit, dar nu printeaza. ce ma fac?
  •  
    • 3297 mesaje
    8 Aug 2007, 22:36
    0 0
    hmmm... probabil ca e din cauza imprimantei. te-ai gandit? uita-te daca e conectata la calculator. mie mi se intampla des sa nu fie, si eu sa ma dau cu capu' de pereti ca nu printeaza.

daca e conectata, uita-te si daca e bagata in priza. si asta o patesc uneori...

si daca tot nu merge, incearca sa imprimi un fisier doc. daca merge, fa si pdf-ul doc(cum, nu stiu decat o metoda complicata...)
  •  
    • 358 mesaje
    9 Aug 2007, 13:02
    0 0
    Imprimanta era bagata in priza. asta e sigur! am patitt si asta, sa nu fie conecata la sursa de curent si sa ma dau cu c*** de pamant ca nu merge , mai ales ca ma si grabeam. CUm transform pdf in doc? help me! sau ce naiba fac?
  •  
    • 2778 mesaje
    9 Aug 2007, 13:39
    0 0
    Ctrl+P in Adobe Reader...eventual reinstaleaza imprimanta.
    Sau copy-paste din pdf intr-un nou fisier doc
  •  
    • 3297 mesaje
    9 Aug 2007, 14:18
    0 0
    ai incercat sa imprimi un document doc? daca nu merge nici asta, reinstaleaza imprimanta, cum zice si rebelles...
  •  
    • 1014 mesaje
    9 Aug 2007, 15:43
    0 0
    daca altceva se poate tipari, scoti din cauza imprimanta.
    verifica in document/security/show security settings for this document daca la printing este allowed sau nu. daca este nu, inseamna ca autorul a intentionat ca documentul sa nu poata fi tiparit.
    solutia : program converter pdf to word. exista pe net, si chiar in versiunea trial, care permite conversia a, sa zicem, max 5 pagini, vei reusi conversia intr-un doc cu care sa poti face ce vrei.
  •  
    • 358 mesaje
    9 Aug 2007, 17:22
    0 0
    Am incercat sa dez si reinstalez imprimanta si nimic. Pana la urma am printat la munca. O sa vad ce are pana la urma. VA multumesc pt raspunsuri.
  •  
    • 5531 mesaje
    11 Aug 2007, 12:41
    1 0
    Daca vrei sa convertesti pdf-uri in doc:
    http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/File_Cataloging_Utilities/pdf_to_word_converter_Download.html