Help!

•  
    • 742 mesaje
    7 Aug 2007, 19:29
    0 0
    Cineva si-a facut hi5 cu pozele mele!!! Cum pot sa il sterg dak nu`mi apartine? Probabil a luat pozele de pe alte site-uri de la agentii .. Ma puteti ajuta? Am incercat sa dau report abuse dar imi apare eroare
  •  
    • 742 mesaje
    7 Aug 2007, 19:31
    0 0
    Asta imi apare
    Oops! We were unable to fulfill your request.

Sorry for the inconvenience, but we experienced an error fulfilling your reques
  •  
    • 3297 mesaje
    7 Aug 2007, 22:26
    0 0
    tocmai de aia nu imi fac cont pe hi5, my space etc. intra lumea...ia pozele tale, le modifica(adica te deformeaza, iti fac mustati etc) si fac user nou cu pozele tale! a patit-o o colega de-a mea... si i-a cam rupt capu' persoanei care i-a facut chestia asta...
  •  
    • 742 mesaje
    7 Aug 2007, 22:40
    0 0
    La mine s-a intamplat altfel. Nu mi-am facut cont de hi5, adik avusesem acum vreo 3 ani cand a aparut insa nu mi s-a parut cine stie ce si nu am mai intrat. Si acum aud un amic, cum k eu am pozele de book pe hi5, numele Sorana, oras: brasov.. si f multe comenturi la poze.. Probabil tipa se bucura de cei care lasa comenturi si se da drept eu.. Ce prostie din partea astora, ma deranjeaza nu faptul ca se bucura ea k are pretendenti (ma lasa rece) insa k a folosit pozele mele pentru asta si eu ma cert cu prietenul din cauza unei necunoscute care fura poze..
  •  
    • 3297 mesaje
    7 Aug 2007, 23:09
    0 0
    lasa si tu comment-uri si zi ce si cum... sa vada lumea ce fel e tipa respectiva... sau pe hi5 nu exista o adresa de mail, o ceva...? sa iei legatura cu tipa asta si sa o iei la paruiala. cat despre prietenul tau, zi ca tu nu ai nicio vina!!!
  •  
    • 742 mesaje
    7 Aug 2007, 23:22
    0 0
    I-am spus, pana la urma a inteles. Nu am gasit nici o adresa de e-mail, insa am incercat(sper k am si reusit sa ii trimit un mesaj aleia) Moama ce nervi am pe ea.
  •  
    • 742 mesaje
    7 Aug 2007, 23:31
    0 0
    Am vrut sa ii las mesaj insa:

Sorry, this user is not accepting photo comments at this time.
    hi5 allows members to set a level of privacy when receiving photo comments, and this user is currently not accepting photo comments.

A avut grija de toate aspectele.. Rusine din partea lor sa faca asa ceva.. Probabil k nu ii ajuta prea mult aspectul fizic sau pur si simplu le e rusine cu ei... Deh... se mai intampla si la case mai mari ;D