Skype....help me!!

•  
    • 358 mesaje
    6 Aug 2007, 13:07
    0 0
    Hello!
    Tocmai mi-am reinstalat skype-ul. Exista cumva vreo posibilitate ca cineva sa ma vada daca stau pe invizibil? please help me
  •  
    • 375 mesaje
    7 Aug 2007, 15:10
    0 0
    nu!
  •  
    • 358 mesaje
    7 Aug 2007, 17:15
    0 0
    Mersi frumos Florentina. Stii cumva daca imi poate vedea IP-ul?
  •  
    • 623 mesaje
    7 Aug 2007, 20:54
    0 0
    skype-ul asta ce este mai exact? si la ce ajuta?
  •  
    • 358 mesaje
    7 Aug 2007, 23:37
    0 0
    un fel de messenger
  •  
    • 5304 mesaje
    9 Aug 2007, 08:19
    0 0
    Inventat in 2003 si vandut in 2005 celor de la eBay pentru ceva mai mult de 2 miliarde de dolari, Skype este diferit de messengerurile clasice ( Yahoo Messenger, Windows Live Messenger, Google Talk, ICQ, etc.)
    Diferenta majora consta in faptul ca a fost creat pentru a permite utilizatorilor sa sune alte computere si sa vorbeasca cu ele folosind VoIP (Voice over Internet Protocol) si ca aceasta conexiune nu se realizeaza printr-unul sau mai multe servere, ci prin intermediul unei retele P2P (Peer to Peer), fapt care face ca sunetul sa aibe o calitate mult superioara, chiar si fatza de telefonia clasica.
    O alta caracteristica interesanta a lui Skype este ca nu a fost conceput ca un program clasic, pe care il instalezi si pentru folosirea caruia iti trebuie "cale libera" de la providerul de internet. El este arhivat in "pachetzele" si se instaleaza foarte usor si se foloseste si mai usor, dand dureri mari de cap administratorilor de retea, pentru ca este foarte "independent" si nu prea au cum sa-l "opreasca".
    Poate, daca ar fi Labirintul prin zona, ar putea da niste date mai "tehnice" pentru a explica cum se intampla asta, insa eu pot doar sa spun ceea ce mi s-a "confesat" un administrator de retea cu doctorat la Microsoft, intr-un limbaj mai pe intelesul meu.
    Deasemenea, contracost si la niste preturi modice, se poate suna de pe computer la orice telefon din lume (fix sau mobil), se pot trimite SMS-uri lungi, au casuta vocala, etc.
    Avand in vedere ca este o aplicatie Peer to Peer, se pare ca nu exista posibilitatea ca cineva sa vada daca esti pe invisible.