"userii ascunsi"...

•  
    • 282 mesaje
    3 Aug 2007, 17:18
    0 0
    Apropo de cei care stau pe invisible... spuneti-mi si mie un program eficace de vazut userii care stau pe inv... deoarece caci am mai avut eu vreo 2 programele care nu dadeau nici un rezultat calumea acolo toti apareau off chiar si cei care nu erau please help me caci vreau sa fac niste "surprize" unora glumesc , chiar vreau un program bun!mersi anticipat daca se gandeste careva si stie....
  •  
    • 682 mesaje
    3 Aug 2007, 22:40
    0 0
    .
  •  
    • 27 mesaje
    4 Aug 2007, 22:40
    0 0
    incercati buddy spy, e fain
    sau si mai simplu, cautati in adress book si veti vedea kre sunt p inv si kre nu
  •  
    • 10816 mesaje
    5 Aug 2007, 10:49
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 813 mesaje
    9 Aug 2007, 22:01
    0 0
    pai cred ca ea se referea la un programel care sa-i vada pe cei care stau pe invisible...
    mie nu-mi arata in address book decat userii care apar available...nu si pe cei "ascunsi"
    erau !YInformer (parca asa se numea) si inca un programel care si pe mine m-au ajutat o perioada de timp, insa se pare ca le-au "aranjat" si pe acestea, astfel ca nu avem decat sa asteptam altele mai inteligente...

o alta solutie fusese data de o alta eva si mi se parea destul de ok: dai click pe butonul conference din fereastra user-ului pe care vrei sa-l verifici si daca e verde inseamna ca este online, dar ascuns...daca apare rosu inseamna ca-i offline pe bune. DAR la mine nici asta nu mai merge.

daca apar solutii noi nu ezitati sa postati si aici ca sa "vaza" si ochiul nostru

pupici!
  •  
    • 1303 mesaje
    10 Aug 2007, 00:10
    0 0
    dar de ce vreti sa-i verificati pe cei care stau invisible? daca stau ascunsi, e optiunea lor. si eu stau cateodata asa, pentru ca sunt multi care au chef sa stea la taclale si nu am timp de ei. Cum nu au inteles sa ma lase in pace, urmatorul pas a fost sa stau invisible. am si d'aia care "Stiu ca esti online, te vad, de ce nu vrei sa raspunzi?". pentru ei, urmeaza lista de ignore...
  •  
    • 151 mesaje
    10 Aug 2007, 05:52
    0 0
    da chiar, de ce nu ii lasati pe oameni sa aleaga cand sa ii vedeti si cand nu? unde mai sunt protectia, anonimatul si alte promisiuni ale comunicarii prin internet daca am ajunge sa spionam asa tot mai multi?
    asta e dorinta de a-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala...
    ca si alte subiecte despre cum se sparge parola unui cont de mail sau de messenger...
    daca ati trecut de 16 ani e penibil, mai fetelor...
  •  
    • 5304 mesaje
    10 Aug 2007, 06:59
    0 0
    E posibil ca ele sa aibe o varsta la care sa nu prea conteze anonimatul, intimitatea , etc. Cu toate astea, le inteleg pentru ca si eu am o fiica cu 3-4 ID-uri si douaj' de mii de avatare si alte prostioare.
    Asadar, o metoda simpla care iti arata in mare masura cine e invizibil si cine e offline ar fi urmatoarea:
    1. te loghezi si te dai "on"
    2. dschizi o fereastra de dialog cu persoana pe care vrei s-o verifici
    3. apesi pe "IMVironment", apoi pe "See all IMVironments", apoi pe "Interactive Fun" de unde alegi "Doodle"
    4. Doodle asta e chestia aia interactiva in care poti desena deodata si tu si persoana respectiva. Daca apare mesajul "wainting for your buddy to load Doodle" atunci e chiar offline.
    5. Daca dispare mesajul de mai sus si se desfasoara o coala alba pe care poti desena, atunci persoana respectiva e "on" dar sta pe invisible.
  •  
    • 813 mesaje
    10 Aug 2007, 20:40
    0 0
    Done, u're the best!

iar pt cele doua eve care s-au aratat indignate de faptul ca noi avem tupeul sa ne verificam cunostintele, prietenii, de ce nu iubitii? ... dragelor, daca nu va convin "practicile" noastre, nimeni nu va cere sa cititi si cu atat mai putin sa comentati.

pupici
  •  
    • 282 mesaje
    12 Aug 2007, 16:43
    0 0
    fleurdemai nu stiu ce vrei sa spui tu printr-o varsta si "penibil" mai gandeste-te iar daca vrem sa vedem e o curiozitate ... iar curiozitatea e umana !mersi multy celorlalti cu idei :*
  •  
    • 4 mesaje
    13 Aug 2007, 22:13
    0 0
    eu folosesc BuddyCheck, e un progamel care iti importa lista din mess si iti arata toate contactele care sunt logate si sunt pe invisible dar le arata si pe cele care sunt available.singura chestie nasoala e ca nu poti folosi programul cand esti logata.
  •  
    • 1303 mesaje
    14 Aug 2007, 19:05
    0 0
    loloshor (si donshoara ailalta, imi scapa numele acuma) , unde vazusi tu indignare?
    oricum, cand o sa se faca recrutari la politie stiu cine se va duce voluntar. si am asa o senzatie ca stiu cine va sta sa contorizeze cine intra/iese din bloc si cata apa calda consuma vecina' de la 5 cand o sa mai cresteti nitel
  •  
    • 813 mesaje
    14 Aug 2007, 20:08
    0 0
    fortelady, "lolisor" se scrie, iubito!

nu stiu de ce, dar imi miroase a prostie, asa ca prefer sa ma abtin.

u'd better do so
  •  
    • 202 mesaje
    14 Aug 2007, 21:42
    0 0
    lolisor, a ce miroase prostia? Spune-ne si noua, nu de alta dar eu, personal,nu recunosc decat mirosul de muiere in calduri.
    Numai pentru atat am nas.
    Daca cineva alege sa stea pe invisible, e optiune personala.
  •  
    • 813 mesaje
    14 Aug 2007, 21:47
    0 0
    abureala, scuzati! ... "mediocritatea miroase, prostia nu!"...cum spunea un eseist
  •  
    • 202 mesaje
    14 Aug 2007, 21:56
    0 0
    Asa, deci de aici deducem ca o persoana care nu isi spioneaza prietenii/prietenele/iubitul/iubita este proasta sau mediocra, pentru ca stie sa resp[ecte intimitatea celuilalt...
    Aferim, "dupa cum spunea...nemuritorul Gambetta" !... sau Lolisor. Trebuie aprofundata chestiunea!
  •  
    • 813 mesaje
    14 Aug 2007, 22:00
    0 0
    nu! o persoana care nu respecta parerile altora si se baga in vorba aiurea aruncand cu pietre in ... astia mai fraieri care pot lucra la politie peste cativa ani poate fi considerata mediocra.

cred ca a luat totul mult prea personal. nu stau sa fac spionaj pe messenger pt ca, slava Domnului, am suficienti amici cu care imi omor timpul. totul era o gluma dar fiecare are un simt al umorului mai mult sau mai putin dezvoltat.

bafta!
  •  
    • 202 mesaje
    14 Aug 2007, 22:20
    0 0
    Asa, si daca pot lucra peste tispe ani la politie ce?! Trebuie sa le facem statuie sau...? Pana una alta ce are bubu cu prefectura? Iar pentru informarea domniei tale, politia traieste din banii contribuabililor. Si nu invers.
    ----------
    Stimata doamna Forte, te-ai legat de lolisor, care Lolisor peste cativa ani poate o sa lucreze in politie, cum a spus un eseist. Cere-ti scuze si la colt pe coji de nuca cu matale! Rezon s-avem pardon!
  •  
    • 813 mesaje
    14 Aug 2007, 22:22
    0 0
    hai ca nu vad legatura
    mai lucreaza ca de data asta o dadusi in diverse!
    si nu mai edita mesajele...daca postezi o prostie, las-o asa pana la final
  •  
    • 202 mesaje
    14 Aug 2007, 22:24
    0 0
    Nu vezi legatura intre propriile tale mesajele. Acum a ce miroase?

In ceea ce priveste calificativul "prostii", in locul dumitale , stimabilo, m-as uita mai bine in circa, pardon, ograda proprie.
    Butonul de editare are o functie importanta: aia de a nu stresa pe urmatorul cititor cu mesajele consecutive ale aceluiasi user. Nu, nu se invata la scoala, tine de buna-crestere pe web.