"userii ascunsi"...
-
0 0Apropo de cei care stau pe invisible... spuneti-mi si mie un program eficace de vazut userii care stau pe inv... deoarece caci am mai avut eu vreo 2 programele care nu dadeau nici un rezultat calumea acolo toti apareau off chiar si cei care nu erau please help me caci vreau sa fac niste "surprize" unora
glumesc , chiar vreau un program bun!mersi anticipat daca se gandeste careva si stie...
. -
pai cred ca ea se referea la un programel care sa-i vada pe cei care stau pe invisible...
mie nu-mi arata in address book decat userii care apar available...nu si pe cei "ascunsi"
erau !YInformer (parca asa se numea) si inca un programel care si pe mine m-au ajutat o perioada de timp, insa se pare ca le-au "aranjat" si pe acestea, astfel ca nu avem decat sa asteptam altele mai inteligente...
o alta solutie fusese data de o alta eva si mi se parea destul de ok: dai click pe butonul conference din fereastra user-ului pe care vrei sa-l verifici si daca e verde inseamna ca este online, dar ascuns...daca apare rosu inseamna ca-i offline pe bune. DAR la mine nici asta nu mai merge.
daca apar solutii noi nu ezitati sa postati si aici ca sa "vaza" si ochiul nostru
pupici! -
dar de ce vreti sa-i verificati pe cei care stau invisible? daca stau ascunsi, e optiunea lor. si eu stau cateodata asa, pentru ca sunt multi care au chef sa stea la taclale si nu am timp de ei. Cum nu au inteles sa ma lase in pace, urmatorul pas a fost sa stau invisible. am si d'aia care "Stiu ca esti online, te vad, de ce nu vrei sa raspunzi?". pentru ei, urmeaza lista de ignore...
-
da chiar, de ce nu ii lasati pe oameni sa aleaga cand sa ii vedeti si cand nu? unde mai sunt protectia, anonimatul si alte promisiuni ale comunicarii prin internet daca am ajunge sa spionam asa tot mai multi?
asta e dorinta de a-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala...
ca si alte subiecte despre cum se sparge parola unui cont de mail sau de messenger...
daca ati trecut de 16 ani e penibil, mai fetelor... -
E posibil ca ele sa aibe o varsta la care sa nu prea conteze anonimatul, intimitatea , etc. Cu toate astea, le inteleg pentru ca si eu am o fiica cu 3-4 ID-uri si douaj' de mii de avatare si alte prostioare.

Asadar, o metoda simpla care iti arata in mare masura cine e invizibil si cine e offline ar fi urmatoarea:
1. te loghezi si te dai "on"
2. dschizi o fereastra de dialog cu persoana pe care vrei s-o verifici
3. apesi pe "IMVironment", apoi pe "See all IMVironments", apoi pe "Interactive Fun" de unde alegi "Doodle"
4. Doodle asta e chestia aia interactiva in care poti desena deodata si tu si persoana respectiva. Daca apare mesajul "wainting for your buddy to load Doodle" atunci e chiar offline.
5. Daca dispare mesajul de mai sus si se desfasoara o coala alba pe care poti desena, atunci persoana respectiva e "on" dar sta pe invisible.
-
loloshor (si donshoara ailalta, imi scapa numele acuma) , unde vazusi tu indignare?
oricum, cand o sa se faca recrutari la politie stiu cine se va duce voluntar. si am asa o senzatie ca stiu cine va sta sa contorizeze cine intra/iese din bloc si cata apa calda consuma vecina' de la 5
cand o sa mai cresteti nitel -
nu! o persoana care nu respecta parerile altora si se baga in vorba aiurea aruncand cu pietre in ... astia mai fraieri care pot lucra la politie peste cativa ani poate fi considerata mediocra.
cred ca a luat totul mult prea personal. nu stau sa fac spionaj pe messenger pt ca, slava Domnului, am suficienti amici cu care imi omor timpul. totul era o gluma dar fiecare are un simt al umorului mai mult sau mai putin dezvoltat.
bafta! -
Asa, si daca pot lucra peste tispe ani la politie ce?! Trebuie sa le facem statuie sau...? Pana una alta ce are bubu cu prefectura? Iar pentru informarea domniei tale, politia traieste din banii contribuabililor. Si nu invers.
----------
Stimata doamna Forte, te-ai legat de lolisor, care Lolisor peste cativa ani poate o sa lucreze in politie, cum a spus un eseist. Cere-ti scuze si la colt pe coji de nuca cu matale! Rezon s-avem pardon!
-
Nu vezi legatura intre propriile tale mesajele. Acum a ce miroase?
In ceea ce priveste calificativul "prostii", in locul dumitale , stimabilo, m-as uita mai bine in circa, pardon, ograda proprie.
Butonul de editare are o functie importanta: aia de a nu stresa pe urmatorul cititor cu mesajele consecutive ale aceluiasi user. Nu, nu se invata la scoala, tine de buna-crestere pe web.