AJUTOR! Am un aparat foto HP M417...

•  
    • 32 mesaje
    1 Aug 2007, 08:45
    0 0
    Am nevoie urgenta de un sfat! Am un aparat foto HP Photosmart M417, caruia i s-a spart ecranul(displayul)...Nu ma pricep prea bine la termenii acestia...Ce este de facut? Pot insa sa realizea fotigrafii cu el, dar nu mai pot sa vad incadrarea imaginii..
    Astept cu nerabdare sfaturi pertinenete de la "Marinarul"...!
  •  
    • 1039 mesaje
    1 Aug 2007, 11:36
    0 0
    Da, poti face fotografii (mi se pare ca are si vizor optic deci poti face incadrarea ca la un aparat cu film, prin vizorul optic). Display-ul spart nu afecteaza deloc (teoretic) calitatea imaginilor.
    Incearca sa mergi la un service. Am discutat recent cu un tip de la Domo care mi-a spus ca la service nu este foarte scump sa inlocuiesti un display... cred ca merita sa incerci. Vezi cat costa si, daca iti convine, schimbi display-ul, daca nu... iti iei alt aparat, asta daca nu te deranjeaza sa faci poze cu el fara ecranul LCD.
    Oricum, nu este un aparat scump si ... asta este, accidente se mai intampla. Dar mergi la un service si spune-le despre ce e vorba, eu nu stiu tarifele lor. Eventual poate au ei un display de la un aparat defect (dar sa nu le dai bani multi in acest caz, max 20-30-40 RON.) aaaa, si sa fi atenta sa nu fie un dispaly asa cum ti-am zis, de la un aparat vechi iar banditii sa-ti ceara pret de ecran nou... Te uiti si tu: unul nou nout are folie protectoare pe el, e lucios si fara nici o zgarietura in vreme ce unul "reconditionat" are mici zgarieturi ce se pot vedea daca inclini usor display-ul.
    Succes !!!
  •  
    • 32 mesaje
    1 Aug 2007, 12:25
    0 0
    Multumesc mult de tot pentru sfaturi!
    Dar...aceste service-uri le gasesc special pentru aparate foto, sau ...?
    Aparatul nu este cumparat din tara!
  •  
    • 1039 mesaje
    1 Aug 2007, 12:31
    0 0
    Nuuu, cauta un service HP la tine in localitate (dak nu esti din Buc) si acolo mergi cu el. Nu conteaza ca aparatul nu e luat din tara, oricum display-ul crapat nu ar fi intrat pe garantie.
    Succes!
  •  
    • 32 mesaje
    4 Aug 2007, 21:12
    0 0
    Nu am gasit nici un service in orasul meu...avem unul, dar pentru telefonie mobila, si tipul de acolo mi-a spus ca nu are dispay-uri , nici noi, nici sh...mi-a sugerat sa iau un aparat la mana a doua de la el...cu 350 RON...Am refuzat, bineinteles!
    mai caut inca! oare unde sa mai intreb???