mail servici

•  
    • 10 mesaje
    29 Iul 2007, 10:31
    0 0
    buna
    cine stie sa ma ajute si pe mine: am inteles ca exista o posibilitate de a citi mail-urile venite pe adresa ta de servici (nume personal@nume firma.com)si de acasa (nu poti vedea attach-urile)
    are idee cine va cum se poate face asta?
    multumesc
  •  
    • 1372 mesaje
    29 Iul 2007, 16:45
    0 0
    Dk afli cum, sa-mi spui si mie k de multe ori stau cu sufletul la gura pana a doua zi asteptand mailuri importante...desi eu stiam k nu se prea poate...
  •  
    • 705 mesaje
    30 Iul 2007, 00:24
    0 0
    La serviciu (apropo, se scrie obligatoriu cu "u" la final) iti citesti mailurile in Outlook Express?

Daca da, atunci pe computerul de acasa iti poti instala acelasi program. De fapt este deja instalat in Windowsul tau, trebuie doar configurat. Cand te duci la serviciu noteaza-ti pe o foaie coordonatele serverului unde primesti mailurile si apoi fa aceleasi setari acasa. Stii sa faci asta?

Ai grija, totusi, pentru ca un administrator de server poate vedea exact de unde au fost citite mailurile si accesat serverul (adica vede adresa ta de acasa), asa ca afla intai daca superiorii tai nu au o problema cu asta, daca nu cumva este interzis.

Ar mai fi o varianta - accesarea serverului. Dar site-ul de unde accesezi serverul (cum este www.yahoomail.com, spre exemplu) ti-l poate spune numai administratorul. Acolo bagi adresa si parola si poti vedea mailurile cu tot cu atasament.

Evident, in ambele cazuri ar trebui sa ai autorizare de la superiori. Depinde de firma, dar unii dintre angajatori iau in serios securitatea datelor, asa ca nu e bine sa te joci cu asta.

Numai bine!
  •  
    • 202 mesaje
    31 Iul 2007, 18:36
    0 0
    Daca siteul este hostat pe un server cu cPanel care iti da si acces webmail, solutia este:
    www.numededomeniu.extensie/webmail
    Iti apare o fereastra in care trebuie sa introduci adresa completa (inclusiv @numedomeniu.extensie) si parola ta de la casuta respectiva. Atentie, ce vezi online trebe marcat ca necitit ca a doua zi sa ti se descarce normal in oulook. De asemeni, ce trimiti ramane in sent. La fel si deleted, trebuie curata periodic.