multi messenger

•  
    • 2370 mesaje
    27 Iul 2007, 12:12
    0 0
    Cum se numeste programul acela cand poti fi conectat de pe acelasi PC la doua id-uri de mess simultan si de unde se poate descarca?
    Multumesc!
  •  
    • 170 mesaje
    27 Iul 2007, 13:02
    0 0
    Multi messenger se numeste, il poti descarca de pe pagina lor de yahoo, sau de pe hub.
    Ps: ai un pm de la mine
  •  
    • 5304 mesaje
    27 Iul 2007, 13:14
    0 0
    Cauta in arhiva ca s-a mai discutat despre asta acum vreo 3 luni si am dat un link acolo de unde poti invata cum sa faci sa ai deschise mai multe instante de mess fara sa fii nevoita sa mai instalezi ceva. Bafta!
  •  
    • 2370 mesaje
    27 Iul 2007, 19:34
    0 0
    Da, l-am gasit, e vorba de

http://www.metacafe.com/watch/343871/multi ple_yahoo_messengers/

Oi fi eu blonda dar nu am inteles absolut nimic. In afara ca creezi un nou fisier "plural" si dai click pe el si ii dai valoare o.
    Inceputul nu l-am inteles.
  •  
    • 5304 mesaje
    28 Iul 2007, 07:02
    0 0
    Anisia, hai sa incerc sa explic, nu trebuie decat sa faci exact asa cum iti spun, ok?
    Deci...

Apesi jos, in coltul din stanga pe "Start", apoi cauti pe coloana din dreapta "run". Se deschide o fereastra in care trebuie sa scrii "regedit" (nu pui ghilimele niciunde de acum incol.
    Se deschide alta fereastra unde apesi HKEY_CURRENT_USER si cobori pana la "Software" pe care dai click.
    Apoi cobori mult pana gasesti "Yahoo", pe care dai click.
    Cobori din nou pana la "pager", pe care dai click.
    Si mai cobori o data pana la "test", pe care dai (ai ghicit), click.
    Acum treci in partea dreapta a ferestrei, dai click dreapta in spatiul gol si apare "New". Cand te duci cu mouse-ul pe "new" se mai deschid niste optiuni din care alegi si dai click pe "String Value".
    Acum ti-a mai aparut un string value sub singura chestie care mai era scrisa acolo. Acest new string value il redenumesti, adica scrii "plural" in loc de ce scrie acolo(fara ghilimele, nu ai uitat, nu?).
    Apopi dai dublu click pe "plural si se mai deschide o fereastra in care la "value" trebuie sa pui "0" (zer.
    Apesi Ok si gata.

Stiu ca pare complicat dar chiar nu e, crede-ma!

Iti ia cam un minut sa faci toate astea si nu trebuie sa mai instalezi niciun program, sa nu mai spun ca poti deschide cate mess-uri vrei tu dupa aia.

Bafta multa!
  •  
    • 2370 mesaje
    28 Iul 2007, 20:22
    0 0
    Multumesc ca ai avut rabdare sa explici ca la retarzi Curge prea repede filmul la inceput si nu observam ca "regedit"-ul ala blestemat se trece in Run In rest era simplu.
    Iupiiiiiiiiiiii Iupiiiiiiiiiiii

-emoticon blond care sare in sus de fericire-
  •  
    • 5304 mesaje
    2 Aug 2007, 09:33
    0 0
    Cu placere, Anisia.
    Am readus topicul sus, poate mai intereseaza pe cineva.