D I L E M A
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
26 Iul 2007, 01:100 0cum poate disparea cineva din lista de ignore de la messenger..??
pur si simplu dispare..
si este doar o anumita persoana,nu dispar toate..
bag persoana respectiva la ignore..si cand intru data viitoare nu mai este acolo..
si nu o sterge altcineva..am facut teste..am bagat`o la ignore,m-am deconectat de pe messenger si in secunda urmatoare m-am conectat la loc..and..it`s gone..
a disparut din lista de ignore in doar 1 min..atunci cand iesi de pe messenger se sterge si persoana respectiva de la ignore...cum??? eu chiar nu pot sa-mi dau seama...
repet..este doar o anumita persoana..nu toate.. -
26 Iul 2007, 08:11Nu stiu exact sa-ti spun cum face dar, din cate am inteles exista programe care te pot face sa te stergi din lista de ignore a cuiva, parca s-a mai scris pe aici pe tema asta.
-
26 Iul 2007, 22:10aha..adica persoana respectiva se sterge singura? banuiesc ca a setat ceva pe acolo,sa se stearga automat cand e la ignore..

si nu exista si un program anti asa?
multumesc frumos done.. -
30 Iul 2007, 00:21Nu stiu sigur...dar mi se pare ca in momentul in care tu stergi din lista si o bagi in ignore pe aceea persoana nu dispare singura,dar daca aceea persoana face acelasi lucru ca tine...atunci nu mai apare in lista.
-
2 Aug 2007, 11:23iti zic eu ce se intampla, daca ai o lista luuunga de persoane in ignore,si mai vrei sa adaugi una se retine in ignore pana cand dai logout, apoi iese din lista. am patit si eu
aveam o lista de peste 20 de iduri in lista si nu mai accepta mai multe. sterge si tu din cei vechi pe si adauga-l pe acela si vezi dc patesti la fel
bafta. -
3 Aug 2007, 02:48da tears..cam asta s-a intamplat (am observat acum cateva zile,dupa indelungi gandiri
)..am aprox 100 persoane la ignore..si cand vroiam sa mai bag altele,nu mai "intrau"..
problema era ca..persoana de care zic..era cam de 1 an la ignore..n-am observat sa fi disparut si alte persoane vechi din lista..acum..cine stie
am mai sters cateva..si acum e ok..
multumesc pt ajutor
Înapoi la: Forum » Tehnologie