ODC

•  
    • 5304 mesaje
    10 Iul 2007, 10:20
    0 0
    Stiu ca s-a mai discutat si imi cer scuze ca redeschid subiectul dar nu am gasit raspunsul in discutiile de pana acum.
    Deci, se pare ca neuronii mei (2) au alte treburi acum pentru ca am downloadat si eu oDC si nu reusesc sa-mi dau seama ce trebuie sa-i fac pentru a merge.
    Se pare ca ma impiedic undeva la setari sau, pur si simplu nu-mi dau seama cum functioneaza.
    Am avut Lime-Wire inainte si era infinit mai simplu, sau asa mi se parea mie.
    Asadar, pentru cei/cele care se pot opri din ras din cauza necunoasterii mele, v-as ramane profund indatorat daca m-ati lumina si pe mine despre modul in care functioneaza Direct Connect-urile astea.
    Mersi mult.
  •  
    • 623 mesaje
    10 Iul 2007, 17:49
    0 0
    ai un simt al umorului de a povesti
    eu nu am ODC dar am DC++ si banuiesc k setarile sunt cam la fel. intrii la settings apoi la connection settings si setezi passive, apoi la sharing trebuie sa dai muzica, filme...ce vrei tu. la favorite hubs adaugi adrese de huburi si apoi dai un restart. adresele astea le gasesti aici http://www.cstrike.ro/huburi.php
    sper sa reusesti
  •  
    • 5304 mesaje
    10 Iul 2007, 18:18
    0 0
    Se pare ca-s mai tampit decat prevede STAS-ul.
    Deci, am setat "passive", am dat share, am copiat 2 hub-uri din lista trimisa, am dat restart.

Acum ma uit ca broasca-n tzeava ca nu se intampla nimic.
    Apas pe "search", scriu ce caut si NIMIC!

Cred ca ma las de sportul asta.

Mersi oricum, pentru intentie.
  •  
    • 623 mesaje
    10 Iul 2007, 18:49
    0 0
    huburile sunt conectate? adica sunt verzi sau rosii? daca sunt verzi inseamna k sunt conectate si problema ar fi din alta parte...
    la personal information ai adaugat un nick? trebuie sa fie de forma [RO]nick, iar mai jos la connection type eu de ex. am LAN(T1).
    vezi sa ai la share dat cat iti cer ei... sper sa rezolvi
  •  
    • 5304 mesaje
    10 Iul 2007, 21:24
    0 0
    Am rezolvat, mersi inca o data.
  •  
    • 623 mesaje
    10 Iul 2007, 22:00
    0 0
    cu placere! ma bucur k ai reusit
  •  
    • 5457 mesaje
    15 Iul 2007, 10:54
    0 0
    Dane, tu ai reusit? Eu in continuare sunt mai proasta decat prevede legea minimei imbecilitati Help me out!
  •  
    • 623 mesaje
    15 Iul 2007, 11:38
    0 0
    zicea k a reusit din cate am inteles eu.
    nu e complicat...ai gresit tu undeva la setari sau la adresele de huburi.