o parere!

•  
    • 844 mesaje
    9 Iul 2007, 12:58
    0 0
    nu ma pricep la aparate de fotografiat....am ocazia sa-mi achizitonez unul cu 300 ron(de la cineva nou nout) si nu stiu daca se merita:
    (m-am uitat pe net dar deh...vreau de la cineva care stie mai multe )
    pe cutie scrie:
    powershot A 450 Canon-digital camera
    5.0 mega pixels
    3.2 x optical zoom
    2.0 LCD
    pictbridge
    memorycard 16Mb
    5.4-17.3 mm1:2.8-5.1(asta scrie pe aparat)

Va multumesc!
  •  
    • 844 mesaje
    9 Iul 2007, 13:20
    0 0
    precizez ca am nevoie de el numai pentru vacante!
  •  
    • 9 mesaje
    9 Iul 2007, 15:14
    0 0
    nu sunt experta in aparate foto dar pentru vacante cred ca e foarte bun!canon e o firma tare in domeniul asta. insa mi se pare mica memoria... atat are cardul? oricum se poate inlocui cu altul mai mare.
    5 megapixeli ar trebui sa scoata bine fotografiile. pare convenabil pretul, mai putin de 100 de euro...
  •  
    • 844 mesaje
    9 Iul 2007, 15:38
    0 0
    da cardul se poate inlocui...! multumesc oricum!
  •  
    • 5304 mesaje
    9 Iul 2007, 15:49
    0 0
    Da, daca ii iei un card mai mare e ok la pretul asta.
  •  
    • 9 mesaje
    9 Iul 2007, 20:11
    0 0
    uite aici un topic mai vechi despre tema care intereseaza: http://www.eva.ro/ forum/viewtopic.php?topic=18469&forum=12&12
    bafta!
    sa nu uiti sa scoti spatiul din link
  •  
    • 1039 mesaje
    13 Iul 2007, 18:27
    0 0
    Nycosia, daca doresti aparatul numai pt vacanta sau pentru evenimente de familie, este OK. Zoom-ul optic este singurul care conteaza, niciodata sa nu te lasi "amagita" de zoom-ul digital. Aceasta camera are un zoom optic de 3.2X (adica, pe romaneste raportul intre imaginea cea mai "indepartata" si cea mai "apropiata" este de 3,2) si este unul standard pt acest tip de camere ieftine.
    Daca are card doar de 16Mb este bine sa iei unul mai mare, mult mai mare (preferabil peste 512Mb).
    Este o camera normala, cu performante de amatori dar si cu pret tot de amatori. Deci, eu cred ca este buna pt ce ai tu nevoie.

Acum insa, se pune problema daca sa o cumperi noua sau second hand de la persoana respectiva. Daca ai sa dai o cautare pe google o sa gasesti cel mai mic pret pt aceasta camera undeva in jurul a 334RON. Deci pers respectiva iti face o reducere de aprox 10%. Daca este absolut noua, fara zgarieturi, fara urme de degete pe obiectiv (ff important!!), daca este in garantie pentru inca o buna perioada de vreme, daca ti se dau toate actele inclusiv garantia SI bonul de casa cu care a fost achizitionata, atunci este ok, fara insa sa fie o afacere deoasebita.
    Daca insa lipseste macar una singura din aceste conditii, eu zic sa te mai gandesti! Pentru doar 30RON in plus, vei lua un aparat de care esti sigura ca este sigilat, care are garantie intreaga si la care cu siguranta nu vei avea "surprize surprize"!

Verifica toate elementele pe care ti le-am zis, verifica sa aibe toate cablurile si accesoriile (sunt enumerate si ilustrate in manualul camerei) si apoi tu decizi.

Aaa, si inca ceva: Fiind un model ieftin, banuiesc ca nu are acumulator propriu deci neaparat iti vor trebui unul sau (mai bine) doua seturi de acumulatori si implicit incarcator pt acestia. Daca este incarcator rapid (15min), poti sa ai un singur set de acumulatori, daca este incarcator standard (6-12H) atunci este o idee buna sa ai doua seturi de acumulatori.
  •  
    • 623 mesaje
    13 Iul 2007, 18:58
    0 0
    asculta-l pe marinaru68 k da sfaturi bune . pe mine m-a sfatuit cu scanner-ul si a avut mare dreptate
  •  
    • 844 mesaje
    14 Iul 2007, 18:37
    0 0
    multumesc matinarule asa am facut....din cauza garantiei.....problema e ca numai pe net am gasit cu pretul asta ...stii un site bun de unde sa comand?
  •  
    • 16 mesaje
    15 Iul 2007, 21:52
    0 0
    iti spun eu un site bun: www.emag.ro