format jpg

•  
    • 432 mesaje
    2 Iul 2007, 16:41
    0 0
    Am fotografii in calculator, pe care as vrea sa le transform in jpg-uri si nu stiu cum......
  •  
    • 304 mesaje
    2 Iul 2007, 18:18
    0 0
    Iti recomand programul gratuit IrfanView32 v4.00:

http://www.freewarefiles.com/program_3_42_292.html

Odata instalat, accesezi functia de "batch conversion" din meniul File, apoi "navighezi" in directorul care contine imaginile si le incarci in lista pentru conversie cu butonul "Add all". Apesi "Start". Formatul implicit pentru conversie este jpg-jpeg, iar directorul in care se afla fisierele .jpg rezultate este C:\Temp.
  •  
    • 3297 mesaje
    4 Iul 2007, 15:01
    0 0
    iti recomand eu un super program! paint. dai click dreapta pe poza respectiva, open with-paint, apoi din paint-file-save as, si iti apare o caseta, iar jos scrie formatu. si alegi ce vrei...
  •  
    • 304 mesaje
    4 Iul 2007, 17:29
    0 0
    blue_baby, daca ai 100 de imagini *.bmp, spre exemplu, ce faci, stai sa deschizi fiecare imagine cu MS Paint si s-o salvezi ca *.jpg?!
  •  
    • 3297 mesaje
    4 Iul 2007, 22:30
    0 0
    dap, la asta nu m-am gandit... si nu trebuie sa sari la gatul cuiva ca a dat o sugestie in domeniul tau... k am vazut ca tu raspunzzi mai mult pe aici...
  •  
    • 304 mesaje
    4 Iul 2007, 23:15
    0 0
    Cine a sarit la gatul cui?!?! Eu am pus numai o intrebare, nu am jignit pe nimeni cu nimic! Din partea mea, poti sa dai oricate sugestii doresti, cu atat mai bine daca sunt corecte si fezabile, intr-un domeniu care nu-i proprietatea mea!
  •  
    • 5304 mesaje
    5 Iul 2007, 12:38
    0 0
    Pe mine m-ar interesa cum sa dau "resize" la mai multe foto.
    Am niste poze extrem de mari si as vrea sa le fac mai mici, iar una cate una ia ceva timp.
  •  
    • 304 mesaje
    5 Iul 2007, 14:12
    0 0
    Done, acelasi program pe care l-am mentionat face si un batch resize la imagini, iar procedura consta, in plus, in actionarea cu click a butonului "set advanced options" si stabilirea unei noi rezolutii implicite pentru fisierele imagine: 800x600 sau chiar 640x480. Pe deasupra, daca fiserele sunt .bmp-uri, alegi compresia lor in .jpg, si marimea lor in bytes scade.

Daca nu te descurci cu IrfanView, poti folosi aplicatii dedicate si gratuite de la adresa:

http://www.freewarefiles.com/

Cauti dupa cheia "batch resize" in categoria "graphics" si se listeaza zeci de programe download-abile care se ocupa numai cu redimensionarea imaginilor.
  •  
    • 5304 mesaje
    5 Iul 2007, 18:22
    0 0
    Thanx man, pana la urma am rezolvat-o cu Microsoft Office Picture Manager, nu am mai vrut sa instalez alte programe, si asa am o gramada si nu le prea folosesc.
    Mersi oricum, o seara faina.