Intrebare cont yahoo - urgent va rog

•  
    • 221 mesaje
    2 Iul 2007, 10:16
    0 0
    Unde anume trebuie sa ma duc pentru a putea vizualiza informatiile de control, mai exact raspunsul la intrebarea de control. Am gasit informatiile despre cont dar nu si aceasta parte cu intrebarea.
    Precizez ca am 2 conturi la yahoo, incepand de dimineata nu mai pot accesa 1 dintre ele, am uitat raspunsul la intrebarea de control(celelate date sunt ok) si as vrea sa ma uit la cel de-al 2-lea cont (pe care inca pot intra) pt ca sper ca am dat acelasi raspuns in ambele parti.
    Multumesc
  •  
    • 13679 mesaje
    2 Iul 2007, 11:27
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 221 mesaje
    2 Iul 2007, 11:35
    0 0
    Deci practic daca printr-o interventie divina nu-mi amintesc raspunsul contul meu e pierdut?
    M-am gandit sa le scriu celor de la yahoo, dar ei oare vor tine cont de cererea mea avand in vedere ca nu mai stiu acest raspuns? Cum le pot dovedi ca acest cont imi apartine? Daca le dau detalii despre mailurile din inbox, despre conturi de pe alte site-uri unde intru cu aceasta adresa oare ar ajuta sau e pierdere de timp?
  •  
    • 6273 mesaje
    2 Iul 2007, 12:55
    0 0
    Apeleaza la un haker priceput si te va ajuta.Eu asa am facut cand mi-am pierdut adresa.
  •  
    • 34 mesaje
    26 Iul 2007, 12:18
    0 0
    raluca30, buna
    Am si eu nevoie de un hacker priceput, am schimbat parola contului meu de yahoo intr-un moment de mare furie, si am pus o parola atat de imbarligata, ca a doua zi nu am mai nimerit-o. Din nefericire, contul meu era facut prin 96-97 toamna, habar nu am ce cod postal am pus eu pe vremea aia, am cautat si pe net, dar nu am mai gasit codurile postale care se foloseau in urma cu cativa ani, inainte de schimbarea lor de catre posta romana. In alta ordine de idei, am acum un alt cont functionabil, dar pe vechiul cont aveam o gramada de mail-uri si poze dragi pe care as vrea sa le recuperez. Daca ma poti ajuta, ti-as fi recunoscatoare.