am pe pc keylogger?

•  
    • 9 mesaje
    1 Iul 2007, 00:26
    0 0
    Cum pot sa vad daca am instalat in pc, de catre o alta persoana, un keylogger?
    Daca am, cum pot sterge ce a stocat, unde a stocat si cum il pot dezactiva?
    Merci mult!
  •  
    • 304 mesaje
    1 Iul 2007, 09:06
    0 0
    Instaleaza-ti un firewall bidirectional, pentru a impiedica keylogger-urile sa transmita datele "culese" din pc-ul tau via internet! Programele spy sunt detectate si inlaturate din pc de antivirusi si antispyware actualizati. Deci, iti recomand sa dai un scan general la computer.
  •  
    • 9 mesaje
    1 Iul 2007, 14:18
    0 0
    merci pentru raspuns.
    am auzit ca exista anumite combinatii de taste care arata daca este sau nu activ pe pc un astfel de program...
    ai idee despre asta?
    am senzatia ca cineva apropiat care a avut acces la pc-ul meu a facut asta. vreau sa stiu sigur cum sa fac sa imi arate daca am chestii din astea.
  •  
    • 304 mesaje
    1 Iul 2007, 15:37
    0 0
    Ar fi prea usor sa folosim o combinatie de taste pentru a afla daca si cate programe spy exista pe calculator si n-am mai avea nevoie atunci de programe de securitate, gen antivirusi sau antispyware!
    E posibil ca aceste programe malitioase sa aiba anumite optiuni de ascundere sau de vizibilitate, actionate inclusiv prin anumite combinatii de taste, insa nu cred ca ele sunt generale.
    Asta importa mai putin decat faptul ca fura date personale, id-uri, parole, date bancare, conversatii pe IM etc si le transmit unor terte persoane prin internet.
    Dovada ca aceste keylogger-uri exista la tine la calculator se poate obtine printr-un scan c-un produs antivirus si altul antispy, care iti vor prezenta intr-un log al scanarii programele malitioase detectate si "curatate".
  •  
    • 9 mesaje
    1 Iul 2007, 15:44
    0 0
    ok! merci ptr precizari. o zi frumoasa!