poate sa-mi explice cineva?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
25 Iun 2007, 12:590 0As dori sa gasesc un raspuns ...de ieri nu mai pot intra pe mess si nici pe mail si nu-mi explic care este cauza. Precizez ca nu mi-am schimbat parola. Am tot incercat si nu am reusit. In final mi-am facut alt cont. Pare bizar! Am citit (si am si postat acol
pe un topic ca se pot fura conturi. Nu vad cine ar fi interesat sa-mi faca asta, din cate stiu nu am "dusmani" pe mess.
Ce se poate face?
Imi vreau contul inapoi...am toate adresele, mail-uri importante...
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Poate ma lamuresc.
Multumesc -
25 Iun 2007, 13:10si mie mi s-a intamplat. habar n-am de ce, pt ca aveam aceeasi parola de ani buni.
cand te inscri, iti cere o adresa email alternativa. cere recuperare parola - pe adresa alternativa (sper sa o mai tii minte) si iti va da o parola aleasa ei (xxytvfr - de ex) si apoi tu intri si o modifici. -
25 Iun 2007, 13:21De unde...ca nu am bagat adresa alternativa de mail...
Am incercat sa-mi deschid contul si nu ma lasa. E aiurea! -
25 Iun 2007, 16:09atunci incearca la pierdut parola - o sa te intrebe ceva (intrebarea ai stabilit-o tu la inceput, totul e sa iti mai aduci aminte raspunsul - eu de ex aveam "what's your pet's name?" ...)
da la - password lost - si raspunde la intrebare, si o sa iti atribuie ei o alta parola...
(password lost / lost password) ar tb sa fie pe pagina de login.
sa imi spui daca merge
Înapoi la: Forum » Tehnologie