Cont de yahoo furat...

•  
    • 465 mesaje
    21 Iun 2007, 18:57
    0 0
    Buna,
    as vrea sa aflu o chestie, pt o prietena care din cate stiu eu intra pe forum pe eva.
    O persoana psihopata, cu ajutorul unor hacker-i, i-a spart contul pe yahoo, si i-a schimbat parola asa incat ea nu mai are acces la contul respectiv. Ea ar vrea sa blocheze cumva contul, sa-l steraga de pe fata yahoo-ului , ca respectiva psihopata sa nu mai aiba acces nici la mail, nici la mess (unde intra si se da drept prietena mea). Mi-a zis ca a luat legatura cu cei de la yahoo (si-a facut un cont nou, evident)care i-au zis ca nu au ce sa faca.
    Pana acum nici unul dintre amicii ei sau ai mei nu a reusit sa o ajute, so daca a mai fost cineva in situatia ei, PLEASE help... Sau daca exista cineva care are cunostinte avansate de hacker-eala.

PS. Presupun ca pare tras de par, faza cu "prietena unei prietene", da' chiar vb serios si vreau sa o ajut. Plus ca n-am nici un motiv sa mint.
  •  
    • 261 mesaje
    25 Iun 2007, 12:41
    0 0
    Eu de ieri nu-mi mai pot accesa mess-ul nici mail-ul.
    Nu stiu ce se intampla...nu mi-am schimbat parola, deci...
    Nu stiu sa am "dusmani" ca si prietena ta insa nu pricep cine ar avea nevoie de ID-ul meu de mess si pentru ce.
  •  
    • 52 mesaje
    30 Iun 2007, 21:25
    0 0
    si eu am patit la fel,saptamana asta! si un coleg al meu, cu doua trei zile inaintea mea.nici eu nu sunt o persoana "urmarita" de cineva...oare sa avem sperantze ca e doar o situatie provizorie?
  •  
    • 1039 mesaje
    1 Iul 2007, 20:45
    0 0
    Roxy, daca-ti inchipui ca cineva va "pune botul" la elucubratiile tale, te inseli amarnic.

Cel mai bun exemplu in acest sens este dat chiar de catre cei de la YAHOO! care nu se ocupa de toti ciudatii care se plang ca li s-a "furat" contul de catre o persoana "psihopata" - daca stii ca e psihopata (am mari indoieli ca tu ai idee ce desemneaza acest termen) inseamna ca stii cine este persoana - si care vor sa stearga contul "de pe fata Yahoo!"

Probabil ai sa-mi dai un raspuns violent dar iti spun un singur lucru: LASA-NE SORO CU TAMPENIILE SI ABERATIILE !!!

P.S. si inca ceva: cine citeste cu atentie fiecare cuvintel al tau va descoperi ca este foarte posibil ca persoana "pagubita" sa fii tu... asa ca faza cu "prietena prietenei" este chiar trasa de par. Dar rau. Las-o balta si cauta-ti alte preocupari...
  •  
    • 30 mesaje
    4 Iul 2007, 08:47
    0 0
    Marinaru nu cred ca ti-a facut tie personal nimic ca sa-i raspunzi asa. Daca te deranja puteai foarte bine sa nu-i raspunzi.Fiecare cu problemele lui.Asa ca mai scuteste-ne de atitudini din astea...stai in banca ta
  •  
    • 3297 mesaje
    4 Iul 2007, 15:10
    0 0
    deschizi messengeru, iar jos ai un link cu forgot your password sau ceva de genu... faci click, apoi te pune sa iti introduci datele pe care le-ai bagat cand ti-ai facut id-ul, sa raspunzi la intrebarea ta secreta si apoi iti schimbi parola. si gata, ai contul inapoi.

sugestie: modificati parola cat mai des. si pune chesti banale, gen "razboi mondial", "fumatul dauneaaza sanatatii" etc. si inca ceva: ca sa eviti pe viitor, pune un spatiu inaintea parolei.
    exemplu:"[spatiu]pepsi" Unii zic k e mult mai greu sa iti sparga cineva contul dak parola nu incepe cu o litera sau o cifra.