Intrebare....

•  
    • 623 mesaje
    14 Iun 2007, 09:55
    0 0
    Mi s-a intamplat de vreo 2 ori sa apar online noaptea pana dimineata pe messenger (yaho, eu avand calculatorul inchis. Mi-a zis o prietena care era on si m-a vazut... Nimeni nu-mi stie parola si nimeni nu are acces la calculatorul meu. Cum e posibil lucrul asta? A mai patit cineva asta? E foarte ciudat ce se intampla si ma face sa ma simt si de kko...
  •  
    • 375 mesaje
    14 Iun 2007, 14:47
    0 0
    daca ai accesat yahoo din alta parte (ex birou) si ai uitat sa il inchizi, se poate intampla - si mie mi s-a intamplat.
  •  
    • 623 mesaje
    14 Iun 2007, 22:59
    0 0
    nu am accesat de nicaieri.
  •  
    • 6273 mesaje
    15 Iun 2007, 20:19
    0 0
    Din pacate se pare ca ai parola sparta,cel mai bine ar fi sa schimbi parola.
  •  
    • 86 mesaje
    16 Iun 2007, 17:05
    0 0
    asa se intimpla si cu id lu barbatimiu
    el era acasa si dormea de n-avea aer si aparea on line.nu are nimeni acces la calc lui.
    eu banuiesc ca poate totusi cineva are acces la cal si cauta anuminte informatii si cind deschide calc se deschide automat si mesengerul
    fara rea intentie
  •  
    • 1550 mesaje
    16 Iun 2007, 22:53
    0 0
    In primul rand cauta-te de virusi (nu pe tine .. calculatorul ) pentru ca exista unii care afecteaza messengerul .. desi aceeia de care vorbesc eu doar te pun online trimit un mesaj mass (care reprezinta un link spre alti virusi) si te scot imediat. Oricum chiar daca sunt diferiti incearca un scan.
    Si cel mai important, cum spunea si raluca, schimba parola!
  •  
    • 623 mesaje
    16 Iun 2007, 23:51
    0 0
    o sa fac si o scanare desi am un antivirus bun. la calc-ul meu nu are acces nimeni k doar stiu cine intra in casa. prietena asta a mea zicea k defapt eu cand mi-am luat la revedere de la ea si am zis k ies (adica inchid calc-ul) la ea am aparut in continuare on pana dimineata, cand eu dormeam ne-ntoarsa. eu zic k tot de la yahoo mess e vina... e ciudat rau si ma pune intr-o postura neplacuta.
    e posibil k cei de la compania de cablu sa-si bage nasul?
  •  
    • 358 mesaje
    17 Iun 2007, 13:09
    0 0
    Cred ca e de la yahoo. Eu am patit-o de f multe ori.
  •  
    • 304 mesaje
    17 Iun 2007, 13:33
    0 0
    Da, e posibil sa fie o lipsa de sincronizare de cateva ore intre serverele care formeaza reteaua Yahoo! Cine a folosit mIRC-ul stie ca nick-ul ramanea, uneori, online, pe canalele de chat sau in privat, chiar daca programul fusese inchis sau intra cu alt nick.
  •  
    • 623 mesaje
    17 Iun 2007, 13:43
    0 0
    ma enerveaza teribil serviciile proaste oferite de mess-ul yahoo. mi s-a mai intamplat si ziua sa vb. cu cineva pe mess si apoi sa nu mai vad ce am tastat si nici ce mi se scria. acum mi se intampla asta cu aparutul on...
  •  
    • 304 mesaje
    17 Iun 2007, 13:47
    0 0
    Serviciile Yahoo!, in general, sunt proaste, dupa parerea mea. Reclame peste reclame, virusi transmisi prin e-mail, motor de cautare slab. Eu nu am nici e-mail pe Yahoo! si, evident, nu folosesc nici Messenger-ul. In schimb, sunt fan Google Mail si Google Talk.
  •  
    • 623 mesaje
    18 Iun 2007, 09:32
    0 0
    si ce alt messenger pot sa-mi descarc k sa pot vb. si cu cei de au id pe yahoo si sa pot trimite la fel muzica, poze, clipuri?
  •  
    • 304 mesaje
    18 Iun 2007, 10:24
    0 0
    Din cate stiu, Windows Live Messenger este interoperabil cu Yahoo! Messenger.

messenger.live.com
  •  
    • 88 mesaje
    19 Iun 2007, 00:01
    0 0
    Raman online cei care au probleme cu netul...pica, merge prost chestii d'astea..mai cunosc cazuri d'astea..