programe pt montaje foto

•  
    • 396 mesaje
    10 Iun 2007, 22:58
    0 0
    va rog mult dak puteti sa imi spuneti un program cu care sa fac niste montaje foto si sa pot sa pun si muzica pe fundal.nu mai zic acum si de efecte dar macar sa fie ceva in genul slide-urilor de pe acel site www.slide.com parca
  •  
    • 375 mesaje
    11 Iun 2007, 09:11
    0 0
    ulead - e super bun (ulead photo impact)

eu fac videoclipuri cu el. .. muzica, slide-uri etc...

dar ai si tu unu' cam rudimentar e drept dar bun - daca ai calc sigur il ai e instalat de windows - se numeste WINDOWS MOVIE MAKER.

daca ai intrebari, spune-mi - mie imi place f mult programul asta de editari video...
  •  
    • 1039 mesaje
    11 Iun 2007, 12:01
    0 0
    .
  •  
    • 396 mesaje
    11 Iun 2007, 17:08
    0 0
    am descarcat ulead dar nu am reusit sa fac mare lucru cu el.o sa mai incerc poate ii dau de capat cat despre adobe eu nu vreau sa fac trucaje sau chestii de genul asta ci pus si simplu sa fac un colaj cu poze care sa se desfasoare automat cand ii dau click si sa pot sa pun pe fundal si o melodie eventual
  •  
    • 304 mesaje
    11 Iun 2007, 17:52
    0 0
    E suficient sa folosesti Microsoft Office PowerPoint pentru a realiza un slideshow cu fundal muzical! Se mai poate folosi un slide show maker, care iti genereaza automat o prezentare.

Poti folosi aplicatii gratuite sau un serviciu on-line:

http://www.freewarefiles.com/

http://www.slideroll.com/
  •  
    • 375 mesaje
    12 Iun 2007, 15:13
    0 0
    sorry - sunt o bata!!!

slide show - PINACLE STUDIO
    foto efect - ULEAD

sorry, le-am incurcat.

Da merge si Power Point, dar ... nu se comparat - cu Pinacle Studio fac niste videoclipuri de ramai masca...

de ce nu incerci windows movie maker? e super simplu si f bun ca exercitiu pana ajungi la pinacle sau altele mai bune ...
  •  
    • 396 mesaje
    12 Iun 2007, 22:18
    0 0
    am sa il caut pe asta pinacle studio dar sa vad ce reusesc sa fac si cu movie maker.eu aveam ceva pt power point ce convertea slide-ul in flash dar to nu mergea.ori nu il foloseam eu bine
  •  
    • 396 mesaje
    13 Iun 2007, 00:27
    0 0
    e trecut de 12 noaptea si tocmai am terminat de facut primul slide cu ajutorul lui windows movie maker si a iesit suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper.va multumesc pentru sfaturi
  •  
    • 375 mesaje
    14 Iun 2007, 14:48
    0 0
    ma bucur - ti-am spus e ca e super-tare si ... f simplu!

la mai multe!