parola calculator

•  
    • 6557 mesaje
    2 Iun 2007, 20:38
    0 0
    cum pot parola un calculator?
  •  
    • 304 mesaje
    2 Iun 2007, 21:02
    0 0
    Poti stabili mai multe parole la un calculator, depinde la ce nivel doresti: se poate seta o parola in meniul BIOS, alta la accesarea hard-diskului, alta la initierea sistemului de operare. Se mai pot seta parole de acces la directoare si fisiere, la executarea unor programe etc.
    Cea mai folosita este parolarea accesului in Windows, care se poate face din calea:
    Start->Settings->Control Panel->User Accounts->Se face click pe cont. In continuare, poti schimba sau stabili o noua parola de acces la contul de administrator sau conturile userilor, daca te-ai logat ca si administrator.
    Un user poate, de asemenea, sa-si modifice sau sa-si stabileasca o parola la propriul cont, daca acest lucru nu-i restrictionat prin politica de securitate locala a sistemului.
  •  
    • 6557 mesaje
    2 Iun 2007, 21:12
    0 0
    vreau sa-mi ceara parola de cum deschid calculatorul
    pentru ca il inchid cand nu sunt acasa, iar copiii se joaca prea mult pe el ..
    ideea ar fi sa nu se blocheze dupa introducerea de nu stiu cate ori a unei parole gresite ca mai mult ca sigur ca vor incerca sa o afle...
    si sa pot sa o si schimb cand vreau
  •  
    • 304 mesaje
    2 Iun 2007, 21:16
    0 0
    Eu cred ca este suficienta o parola stabilita la initializarea sistemului de operare(Windows). Nu se blocheaza calculatorul, daca gresesti parola de cateva ori, cel putin daca nu e stabilit in politica de securitate locala. De asemenea, parola poti s-o schimbi de cate ori vrei, atat timp cat cunosti parola actuala. Parola trebuie sa fie alfanumerica, din cel putin 6 caractere, sa nu contina date personale, usor de ghicit sau cuvinte din dictionar.
  •  
    • 6557 mesaje
    2 Iun 2007, 21:22
    0 0
    am pus parola ...
    am resetat calculatorul si functioneaza
    multumesc mult pentru sfaturi
  •  
    • 304 mesaje
    2 Iun 2007, 21:22
    0 0
    Cu placere!