Cum sa fac poze???

•  
    • 465 mesaje
    29 Mai 2007, 14:02
    0 0
    As vrea sa fac poze din unele secvente din filme. Adica, dau "Pause" in Windows Media Player (sau BS Player) si as vrea sa pot salva imaginea respectiva ca poza. Dar nu pot. Sau nu stiu cum Am incercat cu Print Screen, dar cand am dat Paste in Paint, a ramas doar conturul Player-ului, iar in mijloc unde trebuia sa fie imaginea din film, era negru. Faza e ca uneori imi plac hainele personajelor si vreau sa pastrez pozele ca poate o sa-mi fac candva la croitoreasa ceva de genul ala.
    Stie cineva, pleeease?
  •  
    • 304 mesaje
    29 Mai 2007, 14:17
    0 0
    In BSPlayer Pro, sa faci captura de imagini e foarte usor: pur si simplu apesi tasta P in timp ce vizionezi filmul/videoclipul(Play sau Pause). Capturile vor fi salvate automat ca fisiere *.jpg in directorul de instalare al programului:

C:\Program Files\Webteh\BSplayerPro

In Windows Media Player trebuie sa aplici un truc pentru a putea captura imagini din film cu ajutorul tastei PrintScreen:

Din meniul Tools->Options->Performance->Advanced->debifeaza "use Overlays"->OK->OK->Restarteaza playerul. Acum poti face captura de imagine si o poti "lipi"(paste) intr-un viewer/editor de imagine(eu folosesc IrfanView), si o salvezi in directorul preferat cu Save As....
  •  
    • 465 mesaje
    29 Mai 2007, 17:47
    0 0
    Wooow!!! Super cool! Am incercat ambele metode si am si reusit. (Daca m-ai cunoaste, ai intelege surpriza ), N-a fost greu, cel mai greu a fost sa gasesc unde e instalat BS Playerul, ca nu era unde ai zis.
    Oricum, multumesc mult de tot. :*
  •  
    • 304 mesaje
    29 Mai 2007, 17:55
    0 0
    Cu placere, roxy_b! Directorul de instalare mentionat de mine este implicit, poate ca tu ai alta versiune a programului sau ai ales o alta cale de instalare.
    Eu am BS.Player PRO versiunea 2.20.

Ca sa-ti fie mai usor sa cauti un director data viitoare, e bine sa folosesti metoda asta: apesi tasta F3, introduci numele directorului cautat sau o parte din nume si alegi calea de cautare, de obicei C:\. Apesi "Search now" sau Enter si se va lista in dreapta rezultatul cautarii.