Shopping online cu livrare in Romania
-
0 0As vrea sa stiu daca va faceti cumparaturile pe net din strainatate si de pe ce site-uri care livreaza in Romania. Eu, in afara de amazon.com (care livreaza in RO doar carti si CD-uri) si strawberrynet.com, nu mai stiu alte site-uri. Ma intereseaza in special pentru haine, questii gen iPod-uri, playere....
-
OK, tot eu

am cumparat de pe www.abebooks.com
Este un fel de librarie virtuala a mai multor librari. Carti noi si anticariate.
Am mai cumparat de pe www.whitesnake.com, dar asta tine de preferintele muzicale
Siiiiii, acum investighez serios www.ebay.com, avand in vedere intrarea paypal-ului in RO. -
Deci,sa aibe cel putin 60-70 de feedbackuri si minim 99,hai cu indulgenta 98% pozitiv-citesti sa vezi exact ce s-a intamplat in cazul in care vreun feedback negativ.Deci reviewurile lasate de cumparatori sunt foarte importante,ele practic reprezinta cartea de vizita.Oar daca deja are cateva sute de feedbackuri pozitive,fii sigura ca nu te va tepui,nu i-ar conveni sa isi strice reputatia.
Tu ce anume ai vrea sa iti cumperi?
Uite,s-a mai discutat:
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?forum=12&topic=30577?forum=12&start=0&nrpages=1
Scoate eventualele spatii din link.