Prelungeste-ti sesiunea de autentificare

•  
    • 304 mesaje
    26 Mai 2007, 18:42
    0 0
    Cei care au instalat browserul Mozilla Firefox au observat, cred, ca sesiunea de autentificare in site-ul eva.ro expira destul de rapid, si in momentul in care vor sa adauge un post sau sa-si acceseze mesajele private li se cere relogarea in site, iar textul deja introdus s-a pierdut.
    Asta se intampla fiindca cookie-ul responsabil cu autentificarea in site prevede timp de expirare a sesiunii destul de scurt.
    Solutia prelungirii sesiunii ar consta, deci, in modificarea timpului dupa care sesiunea de logare expira, mai precis in cresterea lui.
    Asta se poate face destul de simplu, instaland extensia Cookie Editor de la adresa de download:

http://lix.in/f3dfcc

Dupa instalare, se acceseaza Cookie Editor-ul din Tools->Cookie Editor si se cauta in lista eva.ro, intre site-urile care au depus cookie-uri pe hard disk.
    Se selecteaza anume cookie-ul PHPSESSID si se apasa EDIT. Din fereasta de optiuni se bifeaza butonul radio Expires - New Expiration Date, dupa care se introduce din butoane o data preferata la care sesiunea de logare expira. Eu am setat-o la 31 dec 2007.