Tab-uri colorate in Mozilla Firefox

•  
    • 304 mesaje
    26 Mai 2007, 16:11
    0 0
    Daca vreti sa adaugati un pic de culoare si de stil la interfata Mozilla Firefox, puteti utiliza tab-urile colorate, instaland extensia ColorfulTabs. Intensitatea culorilor este reglabila din Tools->Addons->ColorfulTabs->Options sau cu click dreapta pe orice tab->Options.

Screenshot:

http://lix.in/c6f5ad

Link de download:

http://lix.in/0170c3
  •  
    • 5304 mesaje
    26 Mai 2007, 17:36
    0 0
    Labirintule, poti sa imi spui, te rog, de ce nu trece nici macar o ora si mozilla se blocheaza si se inchide?
    "Mozilla firefox has encountered bla, bla, bla, we are sorry for the inconvenience...bla, bla, bla"

Intra cumva in conflict cu explorerul si cu Opera?
  •  
    • 304 mesaje
    26 Mai 2007, 17:59
    0 0
    N-are niciun conflict cu Opera sau cu Explorer-ul, dupa parerea mea! Si eu am Opera, ca si al doilea browser, si nu-mi apar astfel de erori. Explorerul e un shell in Windows, adica el gestioneaza lucrul cu ferestrele, interfata, directoarele. Cand deschizi, de exemplu, un director, iti apare o a doua instanta explorer.exe in Task Manager si tot asa. Cea mai buna proba ca Explorerul nu are probleme de compatibilitate cu browserul tau este sa-l scoti din Task Manager cu "End Process", si sa observi daca eroarea persista.
    E usor sa gestionezi programele si interfata Firefox fara Explorer doar din Task Manager, pe care-l poti deschide din Ctrl+Alt+del -> Task Manager sau initial, din click dreapta pe bara de taskuri->Task Manager.

Parerea mea e ca instalarea Firefox-ului tau este corupta, incearca sa reinstalezi ultima versiune stabila 2.0.0.3. E posibil sa intre in conflict si c-un program de securitate, adica antivirus, antispyware sau firewall, sau sa existe o eroare majora in insusi sistemul de operare.
    Prima data, reinstaleaza browserul si vezi daca mai apare eroarea.
  •  
    • 5304 mesaje
    26 Mai 2007, 18:54
    0 0
    L-am reinstalat de vreo 3 ori pana acum si nu intrebam asta daca nu pateam acelasi lucru si pe laptopul de la serviciu si acasa.
    Acasa stiu ca am o copie de windows care nu e "genuine" si atunci ma gandesc ca e posibil sa fie de la asta, dar pe laptop totul e cu licenta si aceeasi chestie o patesc si la Opera.
    Ca antivirus e instalat pe el Symantec-ul iar eu am mai instalat CCleaner si a-square.
    O sa incerc si reinstalarea versiunii propuse de tine, mersi mult de raspuns.
  •  
    • 304 mesaje
    26 Mai 2007, 19:02
    0 0
    Deci eroarea apare si in Opera! Asta nu ai precizat in postul precedent! Pai atunci, nu cred sa aiba vreo legatura cu versiunea browserului si e posibil ca instalarea lui sa fie in ordine. Alt program cauzeaza eroarea, in special ma refer la cele care ruleaza in background, cu module de monitoring. Incearca sa dezinstalezi programele de securitate, unul cate unul, in caz ca ai mai multe. Le iei prin eliminare si afli care produce problema.
    Dupa cum ti-am mai zis, e posibil sa fie o eroare majora si in Windows, asa ca nu poti exclude o eventuala reinstalare a OS-ului.
    CCleaner-ul e doar un program de curatire a fisierelor temporare si a registrilor, nu cred ca are vreo treaba cu eroarea, mai ales ca nu lucreaza in background, nu monitorizeaza nimic.
    Iar legat de validarea sistemului de operare, nici asta nu are nicio treaba cu eroarea, fiindca un SO piratat e doar unul al carui serial a mai fost folosit(exclud variantele OEM) si mai rar are fisierele esentiale modificate, asa incat sa produca eventual erori incepand chiar cu o instalare "pe curat".