Freemail@eva.ro
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
27 Oct 2003, 19:220 0Ce se intampla cu mail-ul??? De cateva zile incerc, fara succes sa-mi citesc mail-urile!!! Vreau un raspuns de la echipa Eva.ro. Multumesc!
Eroare (Outlook): Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'mail.eva.ro', Server: 'mail.eva.ro', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F
Eroare (din browser): Could not connect to server. -
28 Oct 2003, 10:56la mine nu merge de aproape o luna si le-am scris celor de la tehnic la "spune-ne parerea ta despre eva.ro" da' nu am primit nici un raspuns. incearca si tu sa le scrii poate ai mai mult noroc.
-
1 Nov 2003, 16:48Nu cred cã s-a rezolvat...am intrat de vro 2 ori...a mers...de atunci nimic... nu se deskide mail.eva.ro...
-
14 Nov 2003, 14:54nici la mine nu merge si eu am net nonstop si am incercat in fiecare zi.a mers pentru 2 zile ..doar atat..in rest nu...dar mai am o adresa pe yahoo unde imi citesc horoscopul de la eva..mi-l trimit acolo
Înapoi la: Forum » Tehnologie