PayPal din Romania
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
23 Mai 2007, 11:290 0Tocmai am citit ca de pe 21 mai,serviciul PayPal poate fi folosit si din Romania.Pe site'ul lor oficial www.paypal.com am verificat si intradevar,Romania acum figureaza pe lista tarilor de unde se pot efectua tranzactii prin intermediul Paypal.
Dat fiind ca au tot fost topicuri,cu plati pe Ebay si pe alte site'uri,ma gandesc ca e o informatie folositoare.
-
27 Mai 2007, 00:37la fix..chiar trebuia sa primesc maine niste bani si nu stiam ca functioneaza si la noi..sper sa merga ..
tnx a lot -
27 Mai 2007, 18:03Din pacate,pentru moment,poate fi folosit strict la trimis bani din Romania si la efectuarea diverselor plati.
Nu se pot primi bani.
Insa,am descoperit o chestie similara PayPal'ului www.moneybookers.com,de unde poti trimite,primi,plati din/in Romania si din/in mai toate tarile,inclusiv U.S.
Cu mare placere.Din cate am inteles,se pare ca cei de la PayPal nu au primit ..colaborarea si disponibilitatea la care s-ar fi asteptat din partea bancilor din Romania,pentru a putea beneficia si noi de toate serviciile lor.
Da' decat deloc..
-
27 Mai 2007, 23:13pai tot cu moneybookers lucram si pana acum...dar e nasol ca nu toti au cont acolo..majoritatea folosesc paypal

ata ete...
Înapoi la: Forum » Tehnologie