De ce nu pot trimite mail?

•  
    • 55 mesaje
    23 Mai 2007, 08:45
    0 0
    Am trimis un mail la o adresa si peste citeva ore am primit inapoi de la Mailer Daemon@yahoo.com un mesaj ,avind la subiect "failure notice",prin care imi spunea ca mail ul meu nu a putut fi trimis.Stiu sigur ca adresa la care am trimis mail ul este buna si altadata a functionat.Ma intreb ce poate fi si daca nu cumva destinatarul refuza sa primeasca mailul meu.Poate cineva sa ma lamureasca?
  •  
    • 62 mesaje
    23 Mai 2007, 09:09
    0 0
    Buna dimineata!
    Si mie mi s-a intamplat de 2 ori da imi apara failure notice: odata pt ca am scris adresa gresit si o data pt ca adresa de mail nu mai era valabila.
    Mai incearca sa traimiti si verifica adresa.
    Altceva nu stiu nici eu, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult!

Acum te intreb si eu ceva ca nu mai deschid un topic nou doar pt asta.
    Eu acum trebuie sa imi scriu proiectul de licenta si nu stiu cum trebuie sa procedez ca sa adaug niste litere in plus care nu sunt pe tastatura.
    Daca stie cineva cum trebuie sa procedez va rog sa ma ajutati!
  •  
    • 304 mesaje
    23 Mai 2007, 09:19
    0 1
    Verifica daca ai scris corect adresa de email a destinatarului si daca fisierul atasat(daca exista) nu depaseste 10MB(eu recomand 9 - 9,5MB), fiindca exista o limita impusa de Yahoo! la fisierele atasate, este si cazul serviciului Gmail.
    Fireste, trebuie sa existe si respectiva adresa de email, dar ai precizat deja ca este reala.

Teodora, e foarte usor sa adaugi litere care nu sunt pe tastatura:

Start->Programs->Accessories->System Tools->Character Map

Selectezi din paleta caracterul dorit, apesi "copy" si apoi "paste" in document.

Caractere speciale si diacritice pot fi introduse si direct din Word(2003) astfel:
    din meniul Tools->Customize->Keyboard->se deruleaza categoriile de optiuni pana la "Common Symbols" si se pot asigna noi combinatii de taste pentru anumite caractere(introducerea lor in documente devenind foarte facila) sau se pot folosi combinatiile de taste existente.
  •  
    • 62 mesaje
    23 Mai 2007, 10:01
    0 0
    Multumesc mult pt raspuns!