monitor LCD stricat
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
20 Mai 2007, 13:040 0as dori sa aflu ce se mai poate face cu un LCD stricat, il poti duce la un service sau il arunci la gunoi? stricat in ce sens, cineva a aruncat in el cu telecomanda si pe ecran arata asa ca si cum ar fi spart in locul ala (mare parte din ecran) dar el nu este spart; ce pot face? multumesc
-
20 Mai 2007, 14:41clara am intrebat pe cineva si mi-a spus ca nu mai poti face nimic cu monitorul,voi mai intreba persoane in domeniu si te anunt!
-
21 Mai 2007, 09:48Nu am raspuns la topicul tau(pana acum) fiindca nu ma pricep la monitoare LCD! Adica, am idee despre caracteristicile lor, recte stiu ce-i ala timp de raspuns, luminozitate, dimensiune punct, stiu ca-s foarte bune pentru protejarea vederii, spre deosebire de CRT-uri, dar nu am idee daca ecranul lor ar putea fi inlocuit in cazul unei avarii si cat din functionalitatea lor este afectata, in cazul asta.
Totusi, ca o sugestie, poti merge la firma de la care ai cumparat monitorul si sa-i rogi sa ti-l trimita in service, daca e posibil, iar daca nu, macar sa-l vinzi pentru piese, adica sa nu-l arunci, pur si simplu, la gunoi si sa ramai cu paguba. -
22 Mai 2007, 09:14In general este bine ca monitoarele LCD sa nu fie calcate cu tocul cui, sa nu fie scapate de la etajul 10 si nici sa nu se arunce in ele cu telecomenzi sau alte obiecte contondente. De asemenea, sub nici o forma nu pot fi puse sub senila unui tanc: exista riscul major de a nu mai functiona !!!
Serios acum: din pacate nu mai poate fi reparat. Nu ai ce recupera din el (piese).
In urma socului mecanic, s-au spart celulele cu cristale lichide si monitorul poti sa-l arunci la gunoi. Eventual, poti sa-l pui pe desteptul care a gasit de cuviinta sa arunce cu telecomanda in el, sa-ti ia altul!
Înapoi la: Forum » Tehnologie