Ceas analogic pentru lenesi
-
2 0WinClock Free este o aplicatie de doar 626 KB pentru Windows XP/2000, care "aseaza" permanent pe desktop un ceas transparent si analogic, deasupra "ferestrelor" deschise, pozitia lui putand fi ajustata liber prin click si tragere. Design-ul programului este simplu si eficient, iar resursele din sistem folosite sunt reduse.
Ceasul pentru desktop il recomand persoanelor lenese(ca si mine) care, atunci cand stau la calculator, s-au saturat sa intrebe pe altul "cat e ceasul?", fie sa intoarca privirea dupa ceasul de perete sau, mai grav, la care un ceas de mana ar atarna la fel de greu ca o piatra de gat.
Linkul de download al programului este:
http://lix.in/d9f1d2
Have a nice time!
-
O avea si Firefox extensii cu ceas, insa eu vroiam unul care sa nu se inchida odata cu browserul, permanent vizibil, si sa fie fara zorzoane, simplu-simplu! Am incercat mai multe programe, de la Windows Side Bar pana la unele cu calendar incorporat, dar tot eram nemultumit de ele fiindca in Task Manager ocupau multa memorie RAM. Si, in plus, nu erau gratuite.
Iar ceasul din System Tray, incorporat in Windows, e total neatragator. -
anisia, pai tocmai asta era ideea: sa stea ca o "pleasca" peste tot desktop-ul si ferestrele programelor, sa fie mereu vizibil si sa vina dupa utilizator, cum s-ar spune, fara sa fie cautat. Deh, am zis ca-i ceas pentru lenesi.
Done, e misto ce i-ai facut tu ceasului din sistem! Eu folosesc o varianta de Windows customizata, fara ceas si fara multe alte zorzoane, precum Internet Explorer sau chiar Explorer-ul.