Power Point si sunet
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
9 Mai 2007, 14:560 0Nu ma descurc sa pun sunet intr-o prezentare power point.
Am un fond sonor (text citit) care e in Winamp si as vrea sa ruleze deodata cu slide-urile.
Desi tranzitia intre slide-uri e automata, inregistrarea cu sunetul o ia de la inceput, la inceputul fiecarui slide.
Cum as putea descurca treaba asta? Am vazut atatea pps-uri cu fond muzical, incat mi-e ciuda ca nu reusesc!
Multumesc! -
9 Mai 2007, 16:26Pai e simplu: pui sunet doar la primul slide si corelezi timpul total de expunere al diapozitivelor cu durata textului sonor.
In Slide Sorter din meniul View, in PowerPoint, selectezi cu click primul slide, iar in panoul Slide Transition din dreapta ta exista optiunea Modify Transition - Sound. Din lista alegi Other Sound..., navighezi pe hard disk dupa fisierul .wav si apoi apesi F5 sau View - Slide Show.
Din cate am observat eu, nu m-a lasat sa introduc la Slide Transition alt format de sunet decat .wav si a trebuit sa convertesc bunatate de .mp3, Blondie - Heart of Glass, ca sa-mi iasa show-ul
-
24 Mai 2007, 17:10E destul de simplu: deschizi mp3-ul in Windows Media Player(eu l-am deschis in Media Player Classic, din pachetul de codecuri K-lite MegaCodec Pack) si-l salvezi ca .wav, iar o alta solutie ar fi sa folosesti un program care realizeaza conversia intre diverse tipuri de fisiere audio.
Un link catre astfel de programe gratuite:
http://lix.in/8a596c
Înapoi la: Forum » Tehnologie