probleme messenger
-
0 0Ce se poate face pentru un messenger care nu mai arata ce scriu ceilalti?
Adica apare fereastra goala, vezi cand celalalt tasteaza, dar nu vezi scrisul... -
Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa iti schimbi varianta de messenger....cu aceiasi problema m-am confruntat si eu si la momentul respectiv stiu k am pus-o pe cea de 5....sau 6 nu mai stiu sigur.De obicei variantele noi de yahoo!messenger BETA au ff multe buguri si nu sunt intotdeauna dintre cele mai reusite...si in plus mananca si f multe resurse.Eu una o folosesc pe cea 7.5...mi se pare cea mai buna
-
E posibil ca fontul sa aiba aceeasi culoare cu fundalul si, astfel, sa nu fie vizibil. Deci, ar fi bine sa incerci sa schimbi culoarea fontului. Daca nici asta nu iti este de folos, ai putea incerca sa folosesti un alt client de messaging, precum Trillian, care suporta reteaua Yahoo!
Se poate ajunge chiar si la reinstalarea sistemului de operare, pentru a remedia problema cu Y!Messenger. -
Problemele de genul acesta apar din cauza conectivitatii sau a sistemului de operare. Si eu am patit la toate variantele de mess de pana acum insa nu e o problema ce persista, de obicei sign out apoi sign in si ai rezolvat problema. In schimb daca problema este de la providerul de internet poti sa incerci toate versiunile de messenger pentru ca vei intampina in continuare aceeasi problema.
Ai putea incerca, asa cum sugera si eva webmessengerul, care arata aproximativ la fel ca si messengerul normal doar ca nu necesita instalare. In gasesti la http://webmessenger.yahoo.com. Ar mai fi si alte variante .. meebo.com , ebuddy.com .. cam astea am folosit eu si sunt ok.
Bafta!