BCC - Outlook
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
19 Apr 2007, 23:510 0Cum fac sa pot scrie la BCC (din Outlook Express) si adrese de email care nu sunt in agenda?
Multumesc anticipat. -
20 Apr 2007, 10:34Eu cred ca se pot tasta adresele de e-mail in campul BCC una dupa cealalta, despartite de punct si virgula. Adresele de e-mail sunt atat de numeroase incat vrei sa faci import la o lista cu adrese, altele decat cele inscrise in agenda, in campul BCC?
-
20 Apr 2007, 12:56Ar fi simplu sa tastez in campul corespunzator, dar faza nashpa este ca mie nu imi apar decat "To" si "CC". Doar daca dau click pe unul din acestea mi se deschide o noua caseta cu toate 3 optiunile (inclusiv BCC), dar acolo pot selecta doar din agenda

Am o lista uriasa in Word si daca m-as apuca sa le introduc pe toate in agenda m-ar apuca secolul viitor
-
20 Apr 2007, 13:33Cum sa faci vizibil campul BCC in Outlook Express:
1) click pe butonul New Message din bara de instrumente.
2) din meniul View bifezi optiunea All Headers si iti va aparea si campul BCC de fiecare data cand vei scrie un mesaj nou.
Acum, revenind la problema cu lista de adrese de email-uri, eu am rezolvat-o in felul urmator: am deschis Word-ul si am inceput sa scriu 5 adrese de email(ele pot fi oricate) astfel:
adresa1@email.com
adresa2@email.com
adresa3@email.com
adresa4@email.com
adresa5@email.com
iar Word-ul le-a recunoscut si marcat ca hiperlinkuri, dupa care eu am mers in meniul File, apoi in optiunea Send To - Mail Recipient si mi s-a deschis Outlook Express-ul, iar in corpul mesajului erau listate adresele de email ca si in Word. Le-am selectat cu mouse-ul si le-am tras in campul BCC al mesajului(drag-and-drop). Singurul lucru care a mai ramas de facut a fost sa scriu ceva in corpul mesajului si sa-l trimit adreselor din BCC(Blind Carbon Copy).
Înapoi la: Forum » Tehnologie