yahoo / hotmail
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
18 Apr 2007, 23:100 0imi scoate peri albi calculatorul asta.....nu pot sa ma loghez pe adresa de yahoo....adik nici maca nu se mai deschide acum....mess`ul imi merge dar cand incerc sa dau clik pe pliculetul din dreapta sus...nimic...nici macar nu se incarca....
mai devreme se incarca pag....si intoduceam corect si ID si passw. si ma trimitea inapoi sa le complectez iar fara nici un mesj. cum ca ar trb sa fac ceva.....
credeti ca o fi de la setari din calc???mi-am facut cont si pe hotmail...sa vad dc merge....nimic....
sunt disperata..aveti vro idee??!!? plzzz -
19 Apr 2007, 10:25Am auzit multe persoane care se plang de probleme de logare in Yahoo! Messenger, deci n-ar trebui sa disperi din atata lucru! Mai stiu ca versiunile mai vechi (de la v7.x in jos), aveau mai putine probleme de genul asta, deci ai putea sa instalezi o versiune mai veche, dar asta aduce si o crestere in vulnerabilitatea programului. Parca se scria undeva ca Y!M va fi o aplicatie on-line, la pachet cu serviciul de web-mail. Eu nu ma pot plange de Y!M fiindca nu-l folosesc, ca, de altfel, niciunul din "serviciile" Yahoo!, insa daca ai probleme de incarcare a paginilor e posibil sa aiba legatura cu conexiunea la internet si un telefon la providerul tau ar fi de folos pentru tine.
O alta solutie ar fi sa folosesti o aplicatie precum Trillian care iti permite logarea in mai multe retele de instant messaging. Sau una online, de exemplu: www.iloveim.com sau www.meebo.com
Pagina de unde poti descarca versiuni mai vechi ale Y!Messenger-ului este:
http://www.oldversion.com/program.php?n=yahoo -
19 Apr 2007, 13:00Daca zici ca ti-ai facut cont pe hotmail, atunci ai putea sa folosesti Windows Live Messenger, care interactioneaza cu Yahoo Messenger, cu alte cuvinte, poti vorbi de pe WLM cu cei din Y!M daca acestia din urma au instalata ultima varianta.
In cazul tau, daca spui ca mess-ul merge dar nu te conecteaza la mail cand apesi pe "pliculetul" care iti arata ca ai mesaj, e posibil sa fie de vina chiar o setare din mess. Intra in "messenger" apoi "preferences" apoi "general" si vezi daca e bifata casuta in care zice:"Automatically sign me in when i click a Yahoo! link in messenger"
Daca nu e de acolo, atunci nu mai stiu
Înapoi la: Forum » Tehnologie