[ outdated ]

•  
    • 304 mesaje
    4 Apr 2007, 12:05
    0 0
    Am observat ca destul de multe persoane de pe forum se declara deranjate de bannerele publicitare agresive care jeneaza navigatul si postatul pe site. Desi am propus o solutie mai demult, revin si enumar pasii:

1) Instalati browserul FireFox de la Mozilla:
    http://www.mozilla.com/en-US/
    2) Descarcati si instalati extensia AdBlock Plus de la:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/186 5
    3) Descarcati si instalati extensia NoScript de la:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722

Instalarea extensiilor se face simplu: click pe linkul din pagina web care gazduieste extensia sau se pot descarca si trage (drag-and-drop) in fereastra browserului.
  •  
    • 9367 mesaje
    4 Apr 2007, 13:33
    0 0
    da, dar nu mai intra youtube!
    asa ca avem de ales: fara reclame/fara youtube sau cu/cu
  •  
    • 304 mesaje
    4 Apr 2007, 13:37
    0 0
    YouTube.com se incarca fara probleme! Trebuie doar sa dai click in bara de stare a browserului pe iconul NoScript si alegi allow youtube.com. Setarea se va retine, iar videoclipurile incorporate in site vor rula.
  •  
    • 2370 mesaje
    4 Apr 2007, 14:48
    0 0
    dar nu mi se mai deschide masa de joc de table online ......
  •  
    • 9367 mesaje
    4 Apr 2007, 15:01
    0 0
    mie oricum imi place reclama colgate.
    nu datzi cu pietre, sau nu la cap!
    stati sa va explic:
    deschid topicul, apare colgate care zice: mai munceste si tu putin!
    minimizez forumul si lucrez cateva minute, cand il readuc pe ecran, s-a dus colgate-ul
    si tot asa. retzeta unei cariere de succes
  •  
    • 304 mesaje
    4 Apr 2007, 15:10
    0 0
    anisia, ce browser folosesti? Daca folosesti FireFox, odata intrata pe pagina cu table, o adaugi site-urilor acceptate de NoScript prin "allow...your_site.com".
    Daca folosesti Internet Explorer-ul, activeaza temporar flash-ul, cat stai pe pagina, folosind calea descrisa in primul post, numai ca alegi "enable".
  •  
    • 841 mesaje
    5 Apr 2007, 11:47
    0 0
    nush daca are vreo relevanta ... am windows 2000....la tools in internet explorer nu apare nici un manage add-on
  •  
    • 304 mesaje
    5 Apr 2007, 12:10
    0 0
    Nici nu are cum sa apara, fiindca Win2000 vine cu Internet Explorer 5.01, or modulul de add-on-uri este prezent in Internet Explorer 7, care nu-i suportat de o versiune mai veche decat Windows XP.
    Deci, o solutie ar fi upgradarea sistemului de operare sau, cea mai simpla, utilizarea browserului Firefox, care are suport pentru Win2000. Browserul nativ din Win2000 poate fi adus prin upgradare la versiunea 6 SP1, insa nu-mi amintesc daca aceasta avea modulul de add-onuri, fiindca am 3-4 ani de cand nu mai folosesc Internet Explorer.
  •  
    • 72 mesaje
    5 Apr 2007, 12:17
    0 0
    Oricum, nu cred ca e normal sa ne instalam si dezinstalam noi nu stiu ce programele ca sa putem scrie pe forum...cel putin nu pe un site care se respecta
  •  
    • 183 mesaje
    7 Apr 2007, 00:01
    0 0
    Buna!

Am descoperit un nou club. Clubul Dove! Putem vedea ultimele produse
    din gama Dove si putem chiar discuta cu ceilalti membri despre produsele
    noastre preferate. In plus, daca participam la intalnirile organizate
    de Club special pentru noi putem fi primele care testeaza ultimele
    produse Dove si putem acumula puncte care se transforma in premii direct de
    pe site.

Inscrie-te si tu!

Adresa de inregistrare in clubul Dove este:
    http://satay.unilever.com/dove/doveclub/register.html?friend_id=1156
  •  
    • 2370 mesaje
    7 Apr 2007, 17:05
    0 0
    Labirintule, dar de nesimtiti d-astia care posteaza reclame cu sapun la rubrica de tehnologie cum scapam?????
  •  
    • 304 mesaje
    7 Apr 2007, 20:13
    0 0
    Ca simplu vizitator al site-ului, fara privilegii administrative, pot bloca afisarea in browserul personal a bannerelor stridente si nevrotice, nu si a mesajelor rauvoitoare din site, astea fie se ignora, fie se iarta, ca tot e Pastele.
  •  
    • 85 mesaje
    8 Mai 2007, 12:55
    0 0
    Multumesc!!!
  •  
    • 13679 mesaje
    11 Mai 2007, 12:26
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 304 mesaje
    21 Mai 2007, 19:23
    0 0
    Update:

In pagina de start a forumului, acolo unde sunt listate categoriile de discutii, a aparut o reclama la Jacobs incorporata in imaginea cu evele taifasuind...
    Ideea e ca, de reclama aceea se scapa usor, daca folosesti browserul Firefox cu addonul AdBlock Plus instalat:
    click dreapta pe imagine si se alege optiunea AdBlock Image..., dupa care se apasa OK.
  •  
    • 844 mesaje
    22 Mai 2007, 09:31
    0 0
    I_Am_Thy_Labyrinth please help me!!!!
    ti-am ascultat sfaturile si am scapat de reclame!!
    Dar de multe ori eu intru pe site de la servici si nu pot folosi altceva decat internet explorer, daca intru pe alte site-uri(in interes de servici) nu ma pot conecta deoarece ei folosesc Shockwave + ca nu folosesc numai eu acest calculator!!
    Crezi ca pot scapa de ele si altfel?!
    Multumesc!
  •  
    • 304 mesaje
    22 Mai 2007, 10:40
    0 0
    Da, se poate si altfel pentru Internet Explorer! De fapt, prin dezactivarea plugin-ului Flash Object se elimina continutul reclamei, insa cadrul, "frame-ul" ramane. De fiecare data cand ai nevoie de flash-ul dintr-o pagina, ca sa te loghezi sau sa vizionezi un clip flash, trebuie sa activezi manual plugin-ul. E o solutie greoaie, intr-adevar.
    Eu garantez numai pentru Mozilla Firefox, in privinta eliminarii reclamelor, bannerelor, popupurilor, dar si a pastrarii functionalitatii site-urilor flash.

Daca ai Internet Explorer 7, din cate stiu, se poate instala addonul IE7Pro, care are modul de AD-Flash Block(cel putin asa se sustine pe site):

Linkul de download:

http://lix.in/0677e4

Internet Explorer 7 se poate instala pe calculatoarele cu sistem de operare Windows XP, care a trecut testul de validare(este licenta originala). Pe Vista, Internet Explorer 7 este integrat.

Pentru versiunile mai vechi de Internet Explorer, exista utilitare specializate si gratuite:

Google Toolbar, care previne reclamele popup:

toolbar.google.com/

GoGoData Ad Buster 2.0: blockeaza bannere, flash, popup

Pop up Blocker:

http://lix.in/75e2d6

Zilla Free Popup Killer: functionalitate asemanatoare

http://lix.in/ed1816

Mai exista multe alte programe gratuite de genul asta, trebuie doar sa cauti pe Google. Nu uita sa scanezi contra virusilor fisierele downloadate. Programele nu sunt verificate, nu garantez pentru ele
  •  
    • 304 mesaje
    26 Mai 2007, 21:08
    0 0
    .
  •  
    • 5304 mesaje
    26 Mai 2007, 23:20
    0 0
    Merge, Labirintule, acum scriu de pe alwayshidden.info si nu mai exista pui de reclama.
    E adevarat ca merge putin mai greu si ca e o problema cand vrei sa treci de la "tehnologie" la "divertisment" de exemplu, dar din punct de vedere al reclamelor totul e absolut incantator, in afara de cea cu jacobs de la inceput nu ma mai "agreseaza" niciuna.
    Thanks, o sa incerc si de pe celalalt site sa vad daca e vreo diferenta.
  •  
    • 5304 mesaje
    26 Mai 2007, 23:29
    0 0
    Wow, acum scriu de pe unblockme.net, merge si mai bine, e mai rapid parca.
    Si aici e la fel, nici urma de reclame.
    Pe langa faptul ca nu mai sunt reclame, am citit pe aici ca poti debloca si alte site-uri in cazul in care esti la serviciu si ai accesul restrictionat, of......daca stiam asta acum un an....

Mersi inca o data si da-mi voie sa imprastii vestea la toate fetele, dar sa stii ca tot nu renunt la greva.