Ajutorrrrr...ff urgent (tel mobila)
-
0 0Fetelor..va rog mult ajutor!!!
Am primit un apel de la prietenul meu acum cateva saptamani, dar pe telefonul meu nu apare nici un apel de la el in ziua respectiva...
In factura lui detaliata apare un apel catre mine in ziua respectiva, la ora la care zice m-a sunat...
Intrebarea mea: este posibil asa ceva??
Mentionez ca noi suntem abonati in doua retele diferite (eu Connex, el Vodafone)
Multumesc anticipat -
Sorry...am scris din greseala Connex si Vodafone, eu Vodafoen si el e la Orange
Problema nu e ca nu mai am inregistrarea in jurnalul apelurilor, ci una mult mai grava..
El zice ca la tel meu ar fi rasp un barbat...eu eram singura acasa atunci, si pe tel meu nu a aparut nici un apel...
In schimb..in factura lui detaliata apare un apel catre mine
De aici o gramada de probleme..gen el nu mai are incredere in mine..etc..
Eu nu am cum sa-i dovedesc ca am fost sigura acasa atunci, nu aveam camere de supraveghere..etc..si chiar daca as fi avut, nu stiu daca m-ar fi crezut..el are o problema cu increderea in general
Asa ca de atunci..fac research legat de retele de telefonie mobile, sa aflu daca se poate sa se intample asa ceva..
PLSSSSSSSSSSSSSSSSS HELP..il iubesc enorm, nu i-am gresit cu nimic si acum vad ca totul se naruieste in fata mea...
Asa ca daca lucrati la un operator de telefonie mobila..sau stiti ceva despre asta ..scrieti-mi
Multumesc mult! -
Buna
Merci mult ptr raspuns..
Asta era si ideea mea..sa cer factura detaliata, dar am inteles ac acolo apar numai apelurile date de mine, nu si cele primite...
Legat de ce ziceai tu...si eu ma simt ciudat..facand asta..cautand si investigand atat, el ar fi trebuit sa aiba increder in mine de la inceput..
Dar am hotarat ca daca asta trebuie sa fac ca sa mearga relatia asta, sunt dispusa de data asta, sa fac tot posibilul sa fie totul OK...
Nu stiu daca o sa reusesc..sper sa fie ok..pe de alta parte mi-e atat de frica ca el nu o sa aiba nici o data incredere in mine si ca nici o data nu o sa existe suficiente dovezi ..ca tot timpul o sa ma simt urmarita..supravegeata, ca mereu o sa stau sa ma gandesc..si daca fac asta (lucru absolut normal)..oare el cum o sa-l perceapa..
Legat de varsta, eu am 25..el e cu 3 ani mai mic decat mine
-
Draga mea, si eu am abonament la Vodafone si mi-a spus un amic ca m-a sunat de cateva ori, ca nu am raspuns si ca la un moment dat i-a raspuns un tip care l-a injurat ca de ce tot suna pe numarul ala

Si tot asa, nici mie nu mi-a aparut nici un apel de la el, iar chiar daca ar fi sunat nu ar fi avut ce tip sa ii raspunda si sa ii vorbeasca asa, mai mult ca sigur!!!
Am crezut de pe atunci ca este FOARTE ciudat ceea ce s-a intamplat, dar acum ca aud ca si tie ti s-a intamplat asa ceva consider inca FOARTE FOARTE FOARTE ciudat
-
Mai exista si posibilitatea ca el sa fi gresit o cifra din numarul de telefon si sa fi nimerit la altcineva... ca se mai intampla... sau cine stie ce s-a intamplat... am intalnit si eu un caz in care o tipa l-a sunat pe prietenul ei, cu nr apelat din agensa, si a nimerit la un alt numar...
Mai uitati-va o data pe factura detaliata, poate difera o cifra, si atunci te invit sa-i dai cu factura in cap...
-
chestii de-astea se intampla... nu foarte des, ce-i drept, dar se mai intampla... acuma doar n-o sa moara de ciuda dintr-o tampenie ca asta...
iar daca a facut scandal pentru minunea asta, inseamna ca problema este la el, mai exact, are niste frustrari ingrozitoare si nu are incredere in el ca tu ai putea sa-l iubesti asa cum e.
pentru ca gelozia si neincrederea vin din frustrari, si din faptul ca tu, gelosul, nu ai incredere in capacitatile tale de a tine pe cineva langa tine... cel putin eu asta am observat, nu trebuie neaparat sa se aplice la toata lumea... -
eh... nu stiu ce sa spun aici... nu va cunosc pe nici unul dintre voi ca sa pot sa spun fara echivoc ca el e asa si tu esti altfel...
dar, in general, persoanele carora le lipseste incredere se poarta in asa fel incat nu iti dai seama usor care e problema lor. si mai e o chestie. oamenii slabi in general ii subjuga pe cei mai slabi decat ei in incercarea de a-si dovedi lor insisi ca sunt puternici.
repet, asta se intampla in general, s-ar putea sa ma insel "big time", deci nu lua de bun ce debitez eu aici...
oricum, succes, si parerea mea e sa nu iti mai bati capul cu el, ca nu e mare lucru de capul lui, daca reactioneaza asa... -
Schumpico, ce sa fac, nu am facut nimic ..... i-am spus tipului ca nu avea cine sa raspunda si am cunoscut din tonul lui ca nu m-a crezut ....... si am lasat-o moarta, nu am vorbit la relatii cu clienti

Tipul nu avea cum sa greseasca o cifra din numarul de tel., pentru ca doar l-a apelat din agenda, nu din memorie! -
fii atenta!
eram intr-o seara intr-un club in fine nu-mi anuntasem parintii k vin dimineata asa k jung eu acasa pe la 4 dimineata si mama ingrijorata pai eu te sun si raspunde un baiat...pai chiar asa
raman stupefiata!stau m uit in tel mie nu imi aparea nimik!
morala: nush ce am umblat n-am umblat cert e k mi se redirectionasera apelurile...si de fiecare data cand pe mine ma suna cineva in loc sa fak legatura ctre mine o facea catre amicul respectiv!
deci ia intereseaza-te pe tema asta