email pe yahoo
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
1 Apr 2007, 20:440 0fetelor tot primesc niste emailuri pe yahoo cum ca as fi castigat la nu stiu ce loterie online...lol...imi cer numele,adresa si contul de banca unde sa imi vireze banii....stiu ca poate asta e vreo inselatorie ceva(mai mult ca sigur)dar intrebarea mea este voi ati primit vreodata astfel de emailuri?...ar fii chiar tare sa fie adevarat si eu sa pierd banii,ca nu le'am trimis nici un raspuns normal...va pup
-
1 Apr 2007, 21:17mailul este in romaneste?a primit si pr meu unu in engleza si a trimis raspuns si l-au aburit aia.e o minciuna cred ca de 1 aprilie
-
1 Apr 2007, 21:32e plin netul de mail-urile alea. Eu am raspuns in romana la un mail din asta in engleza in care am spus "auzi?! auzi ?! poti sa o ... fara sa o uzi ?!" si am primit ceva de genul "thanks a lot that you can help me" .. So ... imagine
-
2 Apr 2007, 10:57Aici nu cred ca-i vorba de virusi, ci de asa-numitul *phishing*, adica o metoda prin care se incearca sustragerea datelor personal-bancare ale destinatarului, invocandu-se pretinse premii castigate sau prin redirectari catre anumite site-uri, unde esti *invitat* sa-ti lasi datele de pe card. Nu raspundeti niciodata la astfel de emailuri, nici macar nu le deschideti, creati niste filtre(folosind cuvinte cheie gen "money","bank", "prize" etc) ca sa le stearga automat.
Înapoi la: Forum » Tehnologie