keylogger ?

•  
    • 627 mesaje
    1 Apr 2007, 20:31
    0 0
    Inainte de a ma certa ca nu respet intimitatea si viata personala a prietenului / sotului / colegei etc, vreau sa va spun ca nu-mi tb pt mine

Vara-mea a intrat in niste complicatii, iar iubitul ei sot i-a schimbat parola de la adresa de e-mail si o santajeaza, etc, etc...
    N-am reusit sa schimbam din nou parola ( nu mai stie datele pe care le-a dat cand a creat contul), si singura solutie la care m-am gandit este sa instaleze un keylogger in lipsa lui, si apoi sa astepte ca el sa-i acceseze mail-ul, ca sa afle noua parola...

Imi trebuie deci un keylogger usor de utilizat ( vara-mea e novice in ale calculatoarelor), care sa poata pastra si parole, si sa poata trimite loguri pe e-mail.
    Imi puteti recomanda un program pe care sa-l fi folosit deja?
  •  
    • 42 mesaje
    1 Apr 2007, 22:39
    0 0
    Cel mai simplu ar fi sa-si creeze alt cont.Daca zici ca e novice cum crezi ca se va descurca sa-l instaleze?Uite un link:http://www.kmint21.com/keylogger/,restul le cauti cu google.
  •  
    • 92 mesaje
    1 Apr 2007, 23:52
    0 0
    unde are cont?daca e pe yahoo e posibil sa nu functioneze
  •  
    • 358 mesaje
    2 Apr 2007, 11:08
    0 0
    cauta pe odc, dar ai grija ca sunt plini de virusi. eu am patit-o..mi s-a virusat calc de la el
  •  
    • 304 mesaje
    2 Apr 2007, 11:12
    0 0
    Daca exista un antivirus si un antispyware pe calculator, keyloggerul este detectat usor si prezenta lui este semnalata utilizatorului, mai ales daca antivirusul are definitiile de virusi actualizate.
    Sfatul meu e sa nu instalati astfel de programe care monitorizeaza activitatile si datele introduse in sistem si le trimit catre adrese necunoscute de pe internet!