Care va pricepeti la telefoane? pls help

•  
    • 117 mesaje
    31 Mar 2007, 18:40
    0 0
    Mi-am cumparat de curand nokia 7373 si cum nu are cablu de date mi-am cumparat eu ceva USB CARD READER.

Toate bune pana aici dar habar nu am cum sa-mi trag si eu melodii din calculator.Va rog sa ma ajutati si sa nu radeti.
  •  
    • 92 mesaje
    31 Mar 2007, 19:41
    0 0
    ar trebui sa iti apara un nou "device" acolo unde sunt partitiile hardiskului , daca apare ar merge usor cu copy/paste
  •  
    • 813 mesaje
    2 Apr 2007, 13:02
    0 0
    buna!

pana nu instalezi driverele de pe CD-ul cu soft pe care trebuie sa-l fi primit in pachetul cablului de date nu va merge.

pasii sunt simpli...dai next la fiecare fereastra si apoi iti va "vedea" calculatorul telefonul in momentul in care le conectezi pe amandoua prin cablul de date

te pup si bafta!
  •  
    • 270 mesaje
    5 Apr 2007, 21:03
    0 0
    Salut!

Presupun ca ai pus cardul de memorie in USB Card reader-ul acela si dupa aceea l-ai atasat la calculator. Imi cer scuze daca te jignesc cu o astfel de intrebare, dar am lucrat 2 ani intr-o reprezentanta de telefoane mobile si m-am intalnit cu astfel de situatii. asa cum se zice mai sus, in mom in care atasezi acel card reader ar rebui ca windows-ul sa-l vada ca o extra partitie. daca nu e asa inseaman ca undeva e o problema. In pachetul telefonului ai un cd cu care iti intstalezi Nokia PC Suite, dar acesta te ajuta doar daca ai cablu de date, bluetooth sau infrarosu la calc. Daca nu ai, poti sa-ti iei un bluetooth la calc ca e destul de ieftin si te conectezi prin el.