Anunt avertizare

•  
    • 2331 mesaje
    30 Mar 2007, 22:01
    0 0
    Doream sa fac o comanda pe un site, si din pacate nu se poate plati decit cu cardul.Si in afara de faptul ca imi apare ca e eroare la siteul respectiv, am si o obtiune de a continua, pe care ei totusi nu o recomanda.pe deasupra, imi apare mereu un mesaj cum ca pagina contine mesaje necripate care pot fi vazute si de alti utilizatori.
    Nu prea imi vine totusi sa imi dau datele dupa card aiurea, mai ramin si fara bani si fara produse.
    Idei, ceva?
  •  
    • 304 mesaje
    30 Mar 2007, 22:49
    0 0
    O idee ar fi sa intri pe forumul site-ului respectiv si sa afli ce parere au utilizatorii despre site, despre modul de plata, daca e sigur sau nu, daca au primit produsele comandate si in ce fel. Din cate stiu eu, site-urile care au pe "https" in adresa asigura o conexiune securizata intre client si serverul care gazduieste site-ul de shopping, astfel ca riscul de a fi interceptate datele personale de o terta persoana sunt mai mici, dar, dupa parerea mea, niciun site nu este sigur 100% si cel mai bine e sa cumperi de la un magazin obisnuit. Si eu am mai cumparat de la magazinele on-line(componente PC, suplimente redis nutritie, filme, carti) dar numai cu plata ramburs si sumele platite nu au fost mari, pana in doua-trei milioane.
  •  
    • 92 mesaje
    31 Mar 2007, 12:31
    0 0
    ce site este?
  •  
    • 2331 mesaje
    31 Mar 2007, 16:36
    0 0
    e ala cu ticketpoint de cumparat bilete la roling
    am cump bilete, dar mai vroiam sa mai cumpar
    si parca numi vine
  •  
    • 1552 mesaje
    31 Mar 2007, 17:24
    0 0
    AM VZ LA STIRI ca acest site a fost blocat din cauza ca 14.000 de persoane au vrut sa cumpere bilet in acelasi timp.