Eva.ro
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
18 Sep 2003, 16:430 0imi puteti spune si mie de ce de fiecre data cand dau 'Inscriere' la concursul la care premiul este acel colier [care imi place ff mult] imi apare mesajul 'Esti deja inscrisa la concurs'?
mi se pare ciudat, mai ales ca e prima data cand dau click pe 'inscriere'.
Va multumesc! -
22 Sep 2003, 16:56La mine apare mesajul asta cand deja m-am inscris la un alt concurs. Eu cred ca este valabila o singura inscriere pentru TOATE concursurile afisate in pagina aia, cel putin asta ar fi singula regula pe care am observat-o pana acum, desi nu au specificat nicaieri Eu mereu am grija sa dau inscriere pe fiecare concurs ca sa am parte de acelasi mesaj!!
Cred ca este de ajuns o singura inscriere. -
25 Sep 2003, 11:18Abia acum m-am prins...
Pentru unele premii sint extrageri zilnice,iar pentru altele-nu. -
30 Sep 2003, 03:03ca veni vorba de concursuri stiu si de acest concurs dragut si cu un premiu misto ....adica e frumusel rau , un fard de ochii ,filigramat cu aur
http://girlpower.e-pagina.ro/forums/ -
3 Oct 2003, 10:47Ptr. pericol_uman: te rog sapun-mi care sunt pasii ce trebuiesc facuti pentru a putea participa la concursul de pe girlpower? De inregistrat m-am inregistrat dar acum ce urmeaza? Cum stiu cind se ajunge la a1000-a saptamina pentru a afla si raspunsul la ceea ce ei vor intreba? Iti multumesc.
Înapoi la: Forum » Tehnologie