messenger

•  
    • 70 mesaje
    17 Mar 2007, 21:15
    0 0
    am auzit ca exista programe care iti pot sparge contul de mess sau sa iti citeasca alti arhiva.mi se pare foarte naspa.stiti ceva de ele?
  •  
    • 2778 mesaje
    17 Mar 2007, 23:04
    0 0
    Contul e greu de spart.Arhiva sau ce mai ai in calculator teoretic ti-o poate lua daca nu au calculatorul bine protejat.Si arhiva se poate citi si decripta chiar daca persoana care ti-a furat-o nu iti stie parola.
    Protejeaza-ti calculatorul
  •  
    • 304 mesaje
    18 Mar 2007, 00:09
    0 0
    Poti spune cel mult ca exista programe care pretind ca sparg conturi de email, cum sunt cele de pe Yahoo!, Gmail, Hotmail, insa nu am auzit de vreunul care sa reuseasca. Exista o metoda numita "brute force crack" care, folosind un dictionar de cuvinte sau asociatii de caractere stabilite ca parole de cei prea lenesi sa gadeasca o parola sigura(alfa-numerica + caractere speciale), incearca logarea. Daca ai o parola de genul 12345...,azerty, qwerty, abcd..., contul tau este o prada sigura pentru crackeri sau daca datele personale, necesare inclusiv la crearea contului de email, le divulgi undeva, pe vreun site, ele pot fi folosite fara probleme pentru generarea unei parole noi.
    Exista si programe care decodifica fiserele .dat care tin logurile chaturilor din Y!Messenger, unul din ele fiind Super Yahoo Messenger Archive Decoder, pe care l-am incercat si functioneaza ireprosabil.
    Cum spunea cineva mai sus, "protejeaza-ti calculatorul!": instaleaza un antivirus, un firewall si un antispyware, foloseste un tip de cont cu mai putine privilegii, ne-administrativ in Windows, in felul asta impiedicand o parte din virusi sa se execute, foloseste un browser mai sigur gen FireFox sau chiar instaleaza-ti o distributie de Linux, in locul Windows-ului actual, nesigur si costisitor.
  •  
    610
    • 490 mesaje
    18 Mar 2007, 00:17
    0 0
    pe mine ma intereseaza ce fac ce vb o "prietena" pe mess.ma puteti ajuta? va multumesc
  •  
    610
    • 490 mesaje
    18 Mar 2007, 00:39
    0 0
    vreau sa imi explicati,am tras programul acela dar nu am reusit sa il folosesc.mc
  •  
    • 2778 mesaje
    18 Mar 2007, 22:45
    0 0
    Poti sa fii mai explicita?
    Despre ce program vorbesti?Ce vrei sa faci ca nu am inteles bine